BRAT_MIH napisał(a):
Ważne, że pomimo iż wykrywacz popiskuje sobie co chwila to po najechaniu na cel daje taki wyraźny i odmienny od innych dźwięk, że masz pewność, że coś jest pod cewką.
Dzięki za szczere słowa,więc wiemy wtedy ze mamy coś pod cewka...ale rozumiem ze ID na wyswietlaczu wtedy nie istnieje...?
Hmm w takim razie na podstawie tego co czytam,jest jakaś wyjątkowa cecha deusa poza wagą i wieloma czestotliwosciami,która jednak ułatwi/uprzyjemni szukanie w stosunku do przecietnych wykrywek z przedziału 2500-4000 zł ? Bo fast recovery np w terra 705 z cewką elipsą jest naprawdę świetne i wystarczające na przeciętne zaśmiecone miejscówki,a wiem ze ta cecha w deusie jest także na wysokim poziomie.
Bo to popiskiwanie wykrywki i tragiczne ID to pamiętam z Omegi (wczesniejsza wykrywka brata) i proximy u kumpla z którym kopie... i to w sumie dyskwalifikuje przynajmniej u mnie wykrywacz...oczywiscie jesli podobne cechy są zauważalne w deusie..(nie wiem nie miałem opieram się na info od was i z sieci ogólnie), to ten wykrywacz mi jednak nie podpasuje. Oprócz cech indywidualnych wykrywacza dla mnie liczy sie także taktyka szukania,stabilny wykrywacz o pewnym ID chyba daje mi więcej komfortu psychicznego..kiedy naprawde wiesz co masz pod cewką....a nie muszę mówic ze to jedna z kluczowych cech podczas przyjemnego spędzania czasu.
OK dziekuję za rady info to mi dużo pomogło.pozdrawiam