Spidi napisał(a):
Witam, mam pytanko do znawców jak w tytule.
Co byłoby lepsze, mam do wydania max 1500zł i chciałbym sprzęt w miarę uniwersalny dobry na drobnicę w tym głównie na monetki ale również dobry na militarkę.
Czy warto patrzeć na rutusa solaris a może lepiej kupić jakiś markowy używany zachodni?
pozdrawiam
Witam kolegę.
Pytanie jakie zadałeś było dla większości z nas także dylemetem. Co wybrać, co będzie dla mnie lepsze, a czy zmieszcze się z cenie, czy będę z tego wykrywacza zadowolony. Moja propozycja jest taka :
1/ mając określoną kwotę do wydania, oraz określone obszary zainteresowań (czyt. poszukiwań) przejrzyj w pierwszej kolejności oferty firmy zajmujących się handlem wykrywaczami, porównaj ceny, charakterystyke sprzętu, możliwości, warunki gwarancji , itp. Myśle, że wtedy wybierzesz 2 lub 3 wykrywacze które Cie zainteresują i będą mogły sprostać Twoim wymaganiom.
2/drugim krokiem jaki moge zaproponować jest przejrzenie for internetowych gdzie zamieszczane są praktyczne uwagi użytkowników dotyczące sprzętu poszukiwaczy - plusy i minusy
3/ w przypadku pytań i wątpliwości po zrobieniu 1 i 2 kroku , pisz na naszym forum a z pewnością uzyskasz informacje i wyjaśnienia kwestii które mogą cie niepokoić
4/ jak już zrobisz krok pierwszy,drugi i trzeci powinieneś być już pewien jaki dokładnie interesuje cie wykrywacz
5/zakup wymarzonego wykrywacza
Powodzenia - Darglo44