graf_zero napisał(a):
można wiedzieć jaką wyrywką ??
co do szukania depozytów myślałem o tym, żeby w tym celu nabyć Garretta Cx z ramą...
Szczerze mówiąc rama jest zbyteczna. Depozyty o, których mowa wcale tak głęboko nie leżą. Z moich doświadczeń wynika, że przeważnie depozyty leża na głębokościach nie przekraczających pół metra. Teoretycznie nawet kanarek by sięgnął, ale i tak potrzeba czegoś mocniejszego. Robiłem kiedyś mały test z bańką zakopaną na pół metra. Kanarek nie widział jej. Wróciłem w to samo miejsce tym razem z Rutusem Solarisem i ten bez problemu zajęczał na bańkę, także sprzęt na depozyty nie musi być super głęboki - wystarczy coś ze średniej półki (oczywiście patrzę tu pod kątem kasy - bo inaczej to polecał bym coś z wyższej półki gdzie lepiej się pracuje dzięki pomocy bardziej rozbudowanych układów identyfikacji przedmiotu zalegającego w glebie)
Cytuj:
Czesc.Chodze z Ace 250-dotychczas zwykle po polach,cos takiego jak "Garrett Cx z ramą... " odpada,powinno byc tanie i gleboko siegac
Ace jest za słaby na depozyty :( a jak coś taniego to Jabel z mega dużą cewką :666
A tak poważnie to zależy ile masz PLNów do wydania. Jak coś w granicach 1500 - 2000 to szukaj czegoś ze stajni Łajtsa.