suchy1987 napisał(a):
Kolego Hajtman chyba nie wiesz co piszesz... Ace 250 to bardzo dobry sprzęt dla kogos kto chce "sezonowo" wyjść i pokopać, po prostu włącza i szuka, a z minelabem jest ten problem ze trzeba dość długi czas spedzic z nim w terenie żeby go poznać i wykorzystać jego zalety, a co do zasięgów to na moniaki średniej wielkości jest przybliżony do Ace ;] Takze nie masz sie co smiac z Ace, no i jaka różnica cenowa :>
pzdr.
Dawid
Kolego Dawidzie,to Ty nie wiesz co piszesz,twierdząc ,że Ace 250 ma"zbliżone "zasięgi,na moniaki średniej wielkości do Minelaba :roll:
I nie śmieję się z Ace 250 czy jego użytkowników,tylko z takich co stale tutaj wszystkim wmawiają,ze to najlepszy i o największych zasięgach wykrywacz pod słońcem :lol:
Jasne,że to dobry i przyzwoity sprzęt dla początkującego,w tej kategorii cenowej.
Kiedyś też miałem swoją krótką przygodę z Ace250,ale ze przed nim miałem już wiele wykrywaczy, to wyrosłem szybko a niego.
Ale porównywanie Ace 250 z Minelabem Musketerem Adwantage to jak porównywanie PF126p z Mercedesem.I ten jeździ i ten jeździ,no i jaka różnica cenowa :666
I proponuję zamknąć ten durny wątek,bo ten co go założył prawdopodobnie tylko widział kogoś, na polu z Minelabem i dlatego wybrał ACE250. :lol:
Pzdr.Jura