Teraz jest środa, 15 lipca 2026, 19:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wypad na skoszoną łąkę 21.05.2013 r.
PostNapisane: sobota, 25 maja 2013, 20:14 
Generał Broni
Generał Broni

Piękną masz tę łączkę pod Kwidzynem kolego walbor62 - często bywam w Twoich stronach - mam tam rodzinę
Gratuluję fajnych znajdek :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 31 maja 2013, 10:28 
Chorąży
Chorąży

sprota napisał(a):
Jedna ważna zasada nie wolno zdradzać miejscówki pod żadnym pozorem nawet najlepszemu koledze.

Nie prawda. Ja nie mam z tym problemu jeśli znalazłem miejscówkę to zabieram kompanów niech tez sobie nakopią. A często jeździmy w kilku i dobrze znają nowe miejscówki, To o czym piszesz jest oznaką pazerności i wyścigu kto więcej i kto lepiej i nie ma tu mowy o pasji czy hobby tylko rywalizacja. Bez obrazy ale nie trawię takich ludzi. Drugą sprawą jest wypominanie, że ja ci pokazałem a ty wyczyściłeś. Na to jest rada, jeździjcie razem, jeśli jednak koledzy nie dotrzymają słowa to wiesz że musisz zmienić kolegów. Dla mnie to oczywiste. I nie ma wylewania żali na forum i płaczu że klasery puste.

a tak wracając do tematu to moniaki zajefajne, krzyżaczek tak dziwnie uderzony że jak na niego patrzę to moje oczy próbują ustawić ostrość cały czas, ciekawa iluzja.

pozdro dla pasjonatów!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 31 maja 2013, 10:33 
Pułkownik
Pułkownik

ialbaoth napisał(a):
sprota napisał(a):
Jedna ważna zasada nie wolno zdradzać miejscówki pod żadnym pozorem nawet najlepszemu koledze.

Nie prawda. Ja nie mam z tym problemu jeśli znalazłem miejscówkę to zabieram kompanów niech tez sobie nakopią. A często jeździmy w kilku i dobrze znają nowe miejscówki, To o czym piszesz jest oznaką pazerności i wyścigu kto więcej i kto lepiej i nie ma tu mowy o pasji czy hobby tylko rywalizacja. Bez obrazy ale nie trawię takich ludzi. Drugą sprawą jest wypominanie, że ja ci pokazałem a ty wyczyściłeś. Na to jest rada, jeździjcie razem, jeśli jednak koledzy nie dotrzymają słowa to wiesz że musisz zmienić kolegów. Dla mnie to oczywiste. I nie ma wylewania żali na forum i płaczu że klasery puste.

a tak wracając do tematu to moniaki zajefajne, krzyżaczek tak dziwnie uderzony że jak na niego patrzę to moje oczy próbują ustawić ostrość cały czas, ciekawa iluzja.

pozdro dla pasjonatów!

Źle zrozumiałeś kolego tu nie chodzi o pazerność lub wyścig, tylko o ludzkie chamstwo i nieodpowiedzialność niech sobie kopią i używają do woli ale też niech zasypują dołki a nie zostawiają krajobraz jak po bombardowaniu.
Jestem zdania iż lepiej nie zdradzać miejscówki niż wstydzić się za osoby bez kultury.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 7 czerwca 2013, 20:21 
Chorąży
Chorąży

Faktycznie źle zrozumiałem.
z tymi dołkami to temat rzeka.... i w tym przypadku się z Tobą zgodzę.
wstydzić się to jedno ale mieć spaloną miejscówkę to często nie do przeżycia emocje.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]