kgrl napisał(a):
Aliens napisał(a):
kgrl napisał(a):
Jesli dadza jakies ciekawe mozliwosci ustawien i rozsadna cene, to Rutus moze miec bardzo mocnego przeciwnika, szczegolnie, ze nasza rodzima marka od dawna sie nie rozwija jesli chodzi o innowacyjnosc, design itd.
a co bys ty chciał jeszcze zeby jak wyglądał ??? chyba spełnia swoje zadanie wiec ...??
A no widzisz do nawet nisko pojmowanego idealu Rutusom brakuje tyle, co naszym szynom do obsluzenia Pendolino. Rutusy z cewka, ktora daje dobre zasiegi czyli dd29 to wykrywacze slabo wywazone i ciezkie, szybkosc dzialania tez nie jest idealna. Z cewkami standardowymi wywazenie dobre, ale zasiegi jak u Ace350 lub gorzej, czyli nie warto czegos takiego kupowac.
Kolego miałeś rutusa w ogóle? Trochę mnie rozbawiłeś teoria o zasięgu i porównaniu do ACE.
To prawda że kilka lat rutusy stoją w miejscu. I sam myślę nad zmiana na coś innego. Ale jak na razie do 2 tys. nie znalazłem wykrywacza który by im dorównał. Wyświetlacz i menu może i stare. Ale wszystkie funkcje są rzeczowe i użyteczne.
Myślę nad GM4 bo mam nadzieję, że będzie to pierwszy wykrywacz jaki znam w tym przedziale cenowym który będzie miał realnie większy zasięg. Ale już widzę że będzie brakowało kilku podstawowych funkcji które znacznie ułatwiają poszukiwania.
Czemu się tak uparłeś na tego GM4 ? nie lepiej pozostać z proximą czy optimą ? jeśli się sprawdzają i nie odstajesz wynikami od współkopaczy to po cholerę kombinować ? a jak już koniecznie chcesz coś nowego to za 2 tysiące można kupić fajna używkę :minelaba explorera , MXT , xlt itp ( mają znacznie więcej funkcji ułatwiających poszukiwania xlt chyba 49 ustawień ) no i zbytnio się nie sugeruj tym co piszą użytkownicy bo coś co komuś się bardzo podoba tobie może nie pasować