wars98 napisał(a):
Szary Wilku,
Jak nie trafna? Nieprzekonanych nie przekonam
Wybory juz sie skonczyly. Nie chcialem zebys mnie przekonywal tylko merytorycznie uzasadnil.
wars98 napisał(a):
Zabezpieczanie dowodów nieco trwało.
A przepraszam, co ty jestes ? O.R.M.O. ? Jak rozumiem z powyzszych tresci donos na MBP nie jest jedynym jaki napisales. Czy statutowa dzialalnosc Muzeum eksploracji polega na wykanczaniu konkurencyjnych instytucji ?
wars98 napisał(a):
Nie jestem zobowiązany do udzielania odpowiedzi
To tez nie odpowiedziales na zadne z moich pytan. Rozumiem ze gdyby byla to sprawa sluszna nie mial bys obiekcji zeby ujawnic jej motywy. Moge wiec rozumiec ze pisanie donosow jest wyrachowanym dzialaniem motywowanym nie szeroko pojeta checia ochrony zabytkow, lecz jakims prywatnym celem o ktorych mowic otwarcie nie chcesz, jest to wstydliwe, lub mogloby wplynac nie korzystnie na twoj wizerunek.
wars98 napisał(a):
załatwiłem dla nich pozwolenia od kolei, melioracji, czy konserwatora zabytków oraz zabezpieczyłem straż ochrony kolei, pogotowie, straż pożarną, policję, czy żandarmerię.
wars98 napisał(a):
Reszta to zasługa wuzety. Ale tej także nie byłoby, gdyby nie Lewandowski
Czyli uczestniczyles ale nie uczestniczyles. Tyle pomogles, a teraz kiedy wszystko zostalo skonczone z tak rewelacyjnym efektem wbijasz noz w plecy ?
wars98 napisał(a):
Kwestia poruszona przez Plombera dotyczy innej sprawy która wciąż nie został zamknięta
A jakie ma znaczenie czy zostala zamknieta. Pytanie podobnie jak w wypadku donosu na MBP brzmialo :" Jaki miales w tym cel ?"