Voucur napisał(a):
A oferowanie chęci popełnienia przestępstwa jakim jest eksploracja pola bez zezwolenia WKZ uważasz za normalne? Nie twierdzę że coś sprzedajesz na allegro, poza właśnie wątpliwej legalności usługami. Co do "nożyc" to w moim przypadku nie trafiłeś bo choć sprzedaję to co wykopuję to jednak nie wszystko, ani nawet nie większość - na moich aukcjach nie uświadczysz ani złamanej boratynki ni guzika. Chodzi mi tylko o to że zaczynasz delikatnie wchodzić w ślady niedawno tu krytykowanego Coinmastera. Poza tym jest taka niepisana zasada - nie sra się do własnego gniazda. A jeśli masz jakiś problem do kogoś z Torunia to powiedz o kogo konkretnie chodzi, z chęcią się dowiemy. A teksty w stylu dozorcy Anioła z Alternatywy 4 "ja nie będę wymieniał nazwiska" raczej sobie podaruj.
Skoro tak Cię to doknęlo to już Twój problem - jeśli jesteś taki detektyw i znasz kolesi z Torunia to z łatwosicią będziesz wiedział o kim mówię - prześledź sobie ostatnie komentarze kolegi z Torunia - powiem Ci w zaufaniu , że sprzedaje on wszystko co znajduje od kiedy sięgam pamięcią - a rzucanie nazwiskami - to chyba nieszczęsliwy pomysł.
Jeszcze raz powtórzę - zadziwia mnie to, iż akurat poczułeś sie dotkniety tym postem - NIE CHODZI O CIEBIE - jeśli poprawi Ci to humor.
Pozdro :1