Teraz jest czwartek, 15 stycznia 2026, 17:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 22:28 
Generał Broni
Generał Broni

Dario napisał(a):
Jacek ma niestety rację :/
Sam znam jedengo przygłupa z Torunia , który co mu tylko w łapy wpadnie wystawia na alledrogo - kopie tylko i wyłącznie dla pieniędzy - koleś udziela się na forach, struga wielkiego eksploratowa i znawcę tematu - studiuje mapy i książki - a wszystko tylko po to aby wywalić to na Allegro - to jest smutne.

Znam kilkunastu takich pseudo poszukiwaczy - i dopóki takie będzie ich podejście doputy nie doczekamy się liberalizacji wiadomej ustawy a wręcz jej zaostrzenia !
Pozdrawiam

http://www.allegro.pl/item446553624_ocz ... padow.html

Jak się kolego bierzesz za krytykowanie innych to najpierw spójrz na własne podwórko, bo mam wrażenie że raczej WKZ nie wystawił Ci póki co zezwolenia na oczyszczanie pierwszego lepszego pola z metalowych odpadów. Pozdrawiam. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 22:33 
Generał Broni
Generał Broni

Voucur napisał(a):
Dario napisał(a):
Jacek ma niestety rację :/
Sam znam jedengo przygłupa z Torunia , który co mu tylko w łapy wpadnie wystawia na alledrogo - kopie tylko i wyłącznie dla pieniędzy - koleś udziela się na forach, struga wielkiego eksploratowa i znawcę tematu - studiuje mapy i książki - a wszystko tylko po to aby wywalić to na Allegro - to jest smutne.

Znam kilkunastu takich pseudo poszukiwaczy - i dopóki takie będzie ich podejście doputy nie doczekamy się liberalizacji wiadomej ustawy a wręcz jej zaostrzenia !
Pozdrawiam

http://www.allegro.pl/item446553624_ocz ... padow.html

Jak się kolego bierzesz za krytykowanie innych to najpierw spójrz na własne podwórko, bo mam wrażenie że raczej WKZ nie wystawił Ci póki co zezwolenia na oczyszczanie pierwszego lepszego pola z metalowych odpadów. Pozdrawiam. :)

Nie rozumiem Twojego problemu człowieku - co Ty tu porównujesz ?!
Masz coś na sumieniu , że zareagowałeś ?!
Pokaż mi choćj eden przedmiot który wykopałem a potem sprzedałem - to przyznam Ci rację !
Czyżby zasada : udeż w stół a nożyce się odezwą !?
Założyliście sobie jakiś front przeciwko mnie !?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 22:40 
Generał Broni
Generał Broni

A oferowanie chęci popełnienia przestępstwa jakim jest eksploracja pola bez zezwolenia WKZ uważasz za normalne? Nie twierdzę że coś sprzedajesz na allegro, poza właśnie wątpliwej legalności usługami. Co do "nożyc" to w moim przypadku nie trafiłeś bo choć sprzedaję to co wykopuję to jednak nie wszystko, ani nawet nie większość - na moich aukcjach nie uświadczysz ani złamanej boratynki ni guzika. Chodzi mi tylko o to że zaczynasz delikatnie wchodzić w ślady niedawno tu krytykowanego Coinmastera. Poza tym jest taka niepisana zasada - nie sra się do własnego gniazda. A jeśli masz jakiś problem do kogoś z Torunia to powiedz o kogo konkretnie chodzi, z chęcią się dowiemy. A teksty w stylu dozorcy Anioła z Alternatywy 4 "ja nie będę wymieniał nazwiska" raczej sobie podaruj.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 22:44 
Generał Broni
Generał Broni

Voucur napisał(a):
A oferowanie chęci popełnienia przestępstwa jakim jest eksploracja pola bez zezwolenia WKZ uważasz za normalne? Nie twierdzę że coś sprzedajesz na allegro, poza właśnie wątpliwej legalności usługami. Co do "nożyc" to w moim przypadku nie trafiłeś bo choć sprzedaję to co wykopuję to jednak nie wszystko, ani nawet nie większość - na moich aukcjach nie uświadczysz ani złamanej boratynki ni guzika. Chodzi mi tylko o to że zaczynasz delikatnie wchodzić w ślady niedawno tu krytykowanego Coinmastera. Poza tym jest taka niepisana zasada - nie sra się do własnego gniazda. A jeśli masz jakiś problem do kogoś z Torunia to powiedz o kogo konkretnie chodzi, z chęcią się dowiemy. A teksty w stylu dozorcy Anioła z Alternatywy 4 "ja nie będę wymieniał nazwiska" raczej sobie podaruj.

Skoro tak Cię to doknęlo to już Twój problem - jeśli jesteś taki detektyw i znasz kolesi z Torunia to z łatwosicią będziesz wiedział o kim mówię - prześledź sobie ostatnie komentarze kolegi z Torunia - powiem Ci w zaufaniu , że sprzedaje on wszystko co znajduje od kiedy sięgam pamięcią - a rzucanie nazwiskami - to chyba nieszczęsliwy pomysł.

Jeszcze raz powtórzę - zadziwia mnie to, iż akurat poczułeś sie dotkniety tym postem - NIE CHODZI O CIEBIE - jeśli poprawi Ci to humor.
Pozdro :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 22:52 
Generał Broni
Generał Broni

Nie poczułem się dotknięty postem bo na mnie czapka nie gore, nie podoba mi się tylko wytykanie kogoś z własnego podwórka. Poza tym szczerze mówiąc - ja nie żyję tym forum żeby wszystko i wszystkich śledzić, mam swój własny realny świat. OK, koniec dygresji jak dla mnie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 20 listopada 2008, 23:42 
Generał Broni
Generał Broni

:ojoj Ale szambo się robi, koledzy... :n

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]