Teraz jest piątek, 14 listopada 2025, 12:27

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zgubiona obrączka, zalew w okolicach Łodzi
PostNapisane: środa, 30 lipca 2014, 13:01 
Porucznik
Porucznik

Gratuluje koledze odnalezienia obrączki, miło jest patrzeć na radość właścicieli ;)

...panowie skąd ta uszczypliwość? Akurat tak się składa że znam kolegę rufa i miałem przyjemność oglądać jego zbiory (szczena opada!) a także chodzić z nim kilka dni z piszczałką. Człowiek wam na tacy podaje informacje gdzie kiedy i jak szukać żeby prawdopodobieństwo trafienia było duże ale chyba nie umiecie czytać między wierszami ;)
rufa napisał(a):
Jak widzę towarzystwo,grające w piłke w wodzie,to następnego dnia,juz tam jestem z wykrywaczem.

gwarantuje wam że "gawędzenie" rufy poparte jest solidnym doświadczeniem :P

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 30 lipca 2014, 19:03 
Generał Broni
Generał Broni

Skuti,dzięki za wsparcie.Nie chciałem komentować,tego uszczypliwego wpisu o krowie,która dużo ryczy.Ten kto to napisał i skierował,ten wpis w moją stronę-na pewno nie wie ,nic w tym temacie a chce skubnąć mnie za nogawkę z zazdrości,ale zgodnie ze starym arabskim przysłowiem-"psy szczekają a karawana idzie dalej".

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 30 lipca 2014, 19:40 
Pułkownik
Pułkownik

Lokalizacja: لا تخافوا من الظلال. وهي تشهد على حقيقة أنه في مكان ما هناك ضوءلا تخافوا من الظلال. وهي تشهد على حق.
Panie Tadeuszu, Lucka zazdrość nie zna granic , jeden drugiego by mógł w łyżeczce wody utopić z zazdrości , ale trzeba iść dalej i się nie przejmować tego typu prymitywnymi wpisami .

Uszanowanie Panie Tadeuszu dla takich ludzi jak Pan :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 30 lipca 2014, 19:49 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

piotr123 napisał(a):
Panie Tadeuszu, Lucka zazdrość nie zna granic , jeden drugiego by mógł w łyżeczce wody utopić z zazdrości , ale trzeba iść dalej i się nie przejmować tego typu prymitywnymi wpisami .

Uszanowanie Panie Tadeuszu dla takich ludzi jak Pan :1

Masz racje, Lucek to strasznie zazdrosny typ :D :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 30 lipca 2014, 22:59 
kapral riese1968
kapral riese1968

rufa napisał(a):
Skuti,dzięki za wsparcie.Nie chciałem komentować,tego uszczypliwego wpisu o krowie,która dużo ryczy.Ten kto to napisał i skierował,ten wpis w moją stronę-na pewno nie wie ,nic w tym temacie a chce skubnąć mnie za nogawkę z zazdrości,ale zgodnie ze starym arabskim przysłowiem-"psy szczekają a karawana idzie dalej".

:jump ... dobre

Ja wciąż czekam na Twoje "drzewko szczęścia" o którym z oczywistych powodów zapomniałeś i to u Ciebie norma, że nie podejmiesz oczywiście tematu i udasz, że nie wiesz o co chodzi...

... a obrączki różańce? Jak na takiego fachowca trochę lipa wychylać się z tymi srebrnymi

Przyznaj w końcu, że nie pokazujesz bo nie chcesz konkurencji i tyle...

... a Twoje mądrości nie są potrzebne... mi na pewno

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 19:55 
Generał Broni
Generał Broni

riese1968,nie wiem czym Cię obraziłem,czy uszczypnąłem,że "skubiesz mnie za nogawkę".Jeżeli uważasz,że jesteś lepszy w tym "fachu',to tak trzymaj.Moje życiowe motto,to pomagać wszystkim,którzy tego potrzebują.Wchodząc na to forum,byłem zielonym poszukiwaczem[ale nie poczatkującym] i korzystałem z rad,doświadczonych starych wyjadaczy.Nikomu z nich,nie wypisywałem,uszczypliwych uwag.Teraz po kilku latach i ja nabyłem,trochę doświadczenia i próbuję,je przekazać,tym którzy chcą zdobyć tą wiedzę.Nie chcę za to,ani złotówki.Koledzy,którzy zwrócili się do mnie o pomoc,zawsze ją otrzymali[widać,wpisy na forum].Oprócz porad praktycznych,prawie każdy z nich,oglądał i podziwiał moje zbiory.Nigdy nie byłem zazdrosny,że wykoszą mi "moje"fanty,nawet podpowiadałem gdzie i w jakich okolicznościach,najłatwiej je zdobyć.Ja swoje 5 minut,już miałem a teraz,poszukiwania traktuję jako rozrywkę-raz na polu a raz w wodzie.Wiem że wszystkiego na świecie,nie dam rady,sam zebrać i z całym spokojem,zostawiam to dla innych i życzę im powodzenia.Jako że zostało mi już tylko kilka lat,na tym świecie[ze statystyk rodzinnych-tylko, albo,aż 3 lata],staram się przekazać,moją wiedzę fachową ,poszukiwawczą i zwykłą życiową,wszystkim zainteresowanym-chętnie,bezpłatnie i dodam że warto skorzystać,bo przecież,nie będę żył wiecznie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach-rufa.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 21:49 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

riese1968
Kolega rufa już kiedyś pokazywał co znalazł.Wystarczy cofnąć się w postach.
Nie rozumiem tej waszej złośliwości. :(

Cytuj:
Przyznaj w końcu, że nie pokazujesz bo nie chcesz konkurencji i tyle...
Jezeli kolega rufa nie chce pokazywać to ty pokaz swoje i przy okazji miejscówki.Nie rozumiem tej całej jazdy.
Ja tez szukam ,znajduje i się nie chwale ,bo po co...To nie pola ze są hektary,wody jest mniej .Nie mylmy wymiany doświadczeń z tym kto i ile znalazł ,bo faktycznie jeden drugiemu na głowę wejdzie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 22:07 
Porucznik
Porucznik

ja bym się pokusił o stwierdzenie że już sobie po głowach chodzimy, mieszkam nad jeziorem i kiedy nie pójdę na plażę to ktoś chodzi zarówno w wodzie jak i po plaży a to tylko małe jeziorko :(

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 22:18 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

eee tam, nie przesadzaj. Ja dzisiaj byłem na dużym, popularnym kąpielisku. Pogoda kiepska, trochę padało. Zero plażowiczów, nikt d...y nie zawracał idiotycznymi pytaniami a konkurencji żadnej. Moniaków wyszło sporo. Trochę srebrnych bibelocików ale cholera, żadnego złotka - aż dziwne.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 22:25 
Porucznik
Porucznik

nie przesadzam, zerknij sobie na kamerki internetowe na nadmorskich plażach z samego rana, dzisiaj nawet przeglądałem i chodzili ludzie z piszczałkami ;) nad moim jeziorem też jest kamerka ale odświeżanie obrazu co 5 minut :/

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 22:29 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Jeśli jezioro jest Twoje to goń intruzów... :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 31 lipca 2014, 22:48 
Porucznik
Porucznik

to taka przenośnia :P "moim" bo mieszkam nad nim :P

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 1 sierpnia 2014, 13:40 
kapral riese1968
kapral riese1968

rufa napisał(a):
riese1968,nie wiem czym Cię obraziłem,czy... rufa.

Bardzo ślicznie to wszystko napisałeś niestety to tylko słowa... na pewno nie jestem większym fachowcem od Ciebie a po drugie i najważniejsze kłóci mi się to z obrazem Ciebie jaki odniosłem po niektórych Twoich wcześniejszych postach, i to jedyny powód.

A "drzewka szczęścia" nadal nie ma a przecież obiecałeś i takich przykładów mam więcej ale chyba szkoda sensu... amen

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 1 sierpnia 2014, 18:47 
Generał Broni
Generał Broni

"ale chyba szkoda sensu...amen".Tak sensu Ci brakuje,oszczędzaj go,bo niedługo się całkiem wyczerpie.Pozdrawiam i bez odbioru-amen.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]