|
riese1968,nie wiem czym Cię obraziłem,czy uszczypnąłem,że "skubiesz mnie za nogawkę".Jeżeli uważasz,że jesteś lepszy w tym "fachu',to tak trzymaj.Moje życiowe motto,to pomagać wszystkim,którzy tego potrzebują.Wchodząc na to forum,byłem zielonym poszukiwaczem[ale nie poczatkującym] i korzystałem z rad,doświadczonych starych wyjadaczy.Nikomu z nich,nie wypisywałem,uszczypliwych uwag.Teraz po kilku latach i ja nabyłem,trochę doświadczenia i próbuję,je przekazać,tym którzy chcą zdobyć tą wiedzę.Nie chcę za to,ani złotówki.Koledzy,którzy zwrócili się do mnie o pomoc,zawsze ją otrzymali[widać,wpisy na forum].Oprócz porad praktycznych,prawie każdy z nich,oglądał i podziwiał moje zbiory.Nigdy nie byłem zazdrosny,że wykoszą mi "moje"fanty,nawet podpowiadałem gdzie i w jakich okolicznościach,najłatwiej je zdobyć.Ja swoje 5 minut,już miałem a teraz,poszukiwania traktuję jako rozrywkę-raz na polu a raz w wodzie.Wiem że wszystkiego na świecie,nie dam rady,sam zebrać i z całym spokojem,zostawiam to dla innych i życzę im powodzenia.Jako że zostało mi już tylko kilka lat,na tym świecie[ze statystyk rodzinnych-tylko, albo,aż 3 lata],staram się przekazać,moją wiedzę fachową ,poszukiwawczą i zwykłą życiową,wszystkim zainteresowanym-chętnie,bezpłatnie i dodam że warto skorzystać,bo przecież,nie będę żył wiecznie. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach-rufa.
|