Witam, Niby wszystko jest na forum (łącznie z wątkiem o ustawieniach) ale mam nadal wątpliwości z jaką cewką i w jakim zestawie kupić? Interesują mnie tylko monety z czego połowa to zaśmiecone żelazem lekkie gleby, a pozostała część to czyste pola, dlatego wybrałem opcję tylko ze słuchawkami ws4 oraz cewką 11. Tutaj powstaje pytanie jak 11 sobie radzi na śmietniku oraz jakie konkretnie są ustawienia w słuchawkach, bo wszędzie wymieniana jest częstotliwość, strojenie gruntu, czułość dyskryminacja i dopisane jest "itp", a ja się zastanawiam czy notch-a można tam ustawiać? Wiem że reaktywacja i tx power są tylko w panelu, ale chciałem skorzystać z kogoś pomocy żeby te ustawienia zaszyć w programach, ale znowu się zastanawiam ile tych programów mam do dyspozycji (na stronach jest 8), czy np wszystkie mogę sobie zmodyfikować?Chciałbym sobie ustawić cztery programy z różnymi poziomami reaktywacji oraz do tego po dwa skrajne (reaktywacje) z wysokim i niskim tx power. Nie wiem w ogóle jak wygląda sprawa z wyciszaniem żelaza w słuchawkach?
|