erni1979 napisał(a):
Szkoda siekiery?
Żal mi ludzi którzy takie rzeczy piszą. Kiedys niefortunnie trafisz łopatom i też takie komentarze po Tobie zostaną.
Chłopaka jeszcze skaże te same państwo, które zmusza niektórych do walki o przetrwanie i zbieranie złomu. Gdyby nie musiał to by mu nawet to do głowy nie przyszło.
Tragedia to jest właśnie nierfortunne trafienie łopatą, natomiast umyślne walenie siekierą po zapalniku jest szczytem debilizmu i głupoty. Szkoda to ludzi chorych i dzieci, a nie bezmózgowców. Skaże to państwo wszystkich podatników bo będą na takiego idiotę musieli płacić. Ja nie mam ochoty wydawać złotówki na takich ludzi, wolę za te pieniądze głodne dzieci nakarmić. Ja bym mu renty nie przyznawał bo przecież ma drugą sprawną rękę, to może nauczyć się nią obsługiwać siekierę i dalej będzie rąbał niewypały - a nuż mu może w końcu durny łeb urwie ?
Wybacz ale pracuję na codzień takimi bezmózgowcami, menelami, złodziejami itp. śmietanką towarzyską i uwierz mi, że do zaprowadzenia porządku z takimi śmieciami jedną drogą jest przymusowa praca w kamieniołomie na zasadzie "nie robotajesz, nie kuszajesz" i albo wezmą się do roboty i będzie z takich jakikolwiek pożytek albo zdechną z głodu i pójdą do utylizacji. Nie będzie wtedy tyle menelstwa, debilstwa, złodziejstwa, darcia ryja po nocach itd.