Teraz jest poniedziałek, 10 listopada 2025, 19:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: słuchawki do rutusa
PostNapisane: środa, 9 września 2015, 15:11 
Sierżant
Sierżant

KrisssK napisał(a):
A i tak najlepsze będą przewodowe.

W tym aspekcie absolutnie się z Tobą zgadzam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 września 2015, 19:49 
Podpułkownik
Podpułkownik

Jakie polecacie słuchawki z przewodem do proksimy 2.0??

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 10 września 2015, 00:51 
Sierżant
Sierżant

Kilka postów wstecz pisałem jakich ja używam. Mogę je polecić bo przy zbliżonej cenie do słuchawek Garret Master Sound mają o niebo lepsze audio. Są dosyć wygodne, mają solidny kabel spiralny i fajnym szczegółem jest nakręcana przejściówka z małego jacka na duży. Dzięki temu nie ma możliwości przypadkowego rozłączenia tego połączenia. Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie bardzo dobre słuchawki w umiarkowanej cenie. Myślę że trudno będzie o lepsze w podobnej kwocie. Dostępne są na znanym portalu aukcyjnym i nie tylko.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 10 września 2015, 17:23 
Podpułkownik
Podpułkownik

Yeti napisał(a):
Kilka postów wstecz pisałem jakich ja używam. Mogę je polecić bo przy zbliżonej cenie do słuchawek Garret Master Sound mają o niebo lepsze audio. Są dosyć wygodne, mają solidny kabel spiralny i fajnym szczegółem jest nakręcana przejściówka z małego jacka na duży. Dzięki temu nie ma możliwości przypadkowego rozłączenia tego połączenia. Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie bardzo dobre słuchawki w umiarkowanej cenie. Myślę że trudno będzie o lepsze w podobnej kwocie. Dostępne są na znanym portalu aukcyjnym i nie tylko.

Spoko dzięki tylko się zastanawiam czy te z pierwszego linku kupić czy z drugiego??Może coś podpowiesz :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 10 września 2015, 21:39 
Sierżant
Sierżant

Różnica między HD 330 a HD 660 jest taka że te pierwsze są zbudowane w konstrukcji otwartej a te drugie zamkniętej. A to oznacza że przy konstrukcji zamkniętej ( HD 660 ) jesteśmy bardziej izolowani od dźwięków otoczenia. Jednocześnie w upalne dni brak wentylacji może nieco ujemnie wpływać na komfort użytkowania ( za to na plus przy dużych chłodach ). Natomiast konstrukcja otwarta ( HD 330 ) już tak nie izoluje od otoczenia a ponadto daje uszom nieco odetchnąć powietrzem. Poza tym wszystkie parametry w obydwu modelach są takie same. Pomiędzy tymi dwoma modelami jest niewelka różnica w cenie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 11 września 2015, 08:24 
Podpułkownik
Podpułkownik

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]