Teraz jest środa, 30 lipca 2025, 20:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jak szukać monet na plaży?
PostNapisane: poniedziałek, 28 września 2015, 19:57 
Specjalista
Specjalista

Niezłego odgrzałeś kotleta ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 września 2015, 20:22 
Podporucznik
Podporucznik

Nooo kolega niezłego odgrzał kotleta ale temat na czasie Spore sumki można znaleźć i biżuteria się trafia ale najwięcej to zrywek i kapsli i jeśli to komuś nie przeszkadza to cierpliwość wynagradza Trudno określić ile można znaleźć ale myślę że najniższą krajową netto się uzbiera w szczycie sezonu oczywiście nie na jednej miejscówce Ja dałem radę tyle nazbierać wliczając w to biżuterię

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 28 lutego 2017, 23:37 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

odswiezamy??
moja zeszłoroczna wyprawa do gdańska w sumie wakacje to przez tydzien ok 170 + krazek ok 250pln i inne nic nie warte fanty. chodzilem z rana ok 2 -3 godz i czasami po południu jak byla chwila, wszystko zalezy od miejscowosci i ilosci ludzi, grzejemy kotlety dalej?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 3 marca 2017, 10:30 
Sierżant
Sierżant

Rok w rok jeżdżę nad morze (a właściwie nad zatokę) i zwykle chodzę rankami. Zwykle znajduję w ciągu całego wyjazdu (3 razy po 3 godziny z rana) po około 200 pln. Dwa razy znalazłem złote pierścionki z których najbardziej ucieszyła się moja zżna. Zwykle jednak to moniaki i cała masa zrywek od puszek.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 3 marca 2017, 12:02 
Podporucznik
Podporucznik

dareg napisał(a):
grzejemy kotlety dalej?

Chyba nie ma potrzeby.
Tytuł tematu brzmi "Jak szukać monet na plaży? ", a nie "Jaką kwotę i w jakim czasie znalazłem na plaży".

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 3 marca 2017, 22:29 
Moderator
Moderator

Ale wykopaliście wątek! Założyłem go w lipcu 2006 roku, jak miałem świeżego Ace 250 i nie wiedziałem o plażach nic.
Teraz sam mógłbym opowiadać o szukaniu na plażach ,przez kilka dwutygodniowych pobytów wykopałem na plaży (kiepskiej i nie tak ludnej jak Świnoujście, Międzyzdroje czy Łeba) kanarkiem ponad 700 monet, na kwotę ponad 400zł, dwie zgrzewki piwa, zegarek, biżuterię, kilka autek metalowych ,rejestrację samochodową, dwie nóweczki paczki papierosów w reklamówce, colę 2 litrową ( zakopana była wraz z 2 piwami malinowymi), klucze od opla, dokumenty, okulary i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem. Drugie tyle to zrywki z puszek, puszki, folia i różnego rodzaju śmieci (na Ace 10gr i zrywka daje taki sam sygnał).

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]