Polecam przekopać forum. Na 100% znajdziesz wiele postów odnoszących się do porównania Argo i Tereski. Dawniej użytkowałem starszą 70 w poprzednim sezonie sprzedałem Argo na rzecz czegoś innego, a skończyło się na tym, że znowu mam Argo na stanie (chyba ostatni sezon :) ). Na plus dla niego: cena i serwis. Argo to taka Skoda, bo niby wygodne, niby dobre osiągi ale ... . Polecam abyś zastanowił się nad jedną rzeczą, a mianowicie do czego wykrywacz będzie wykorzystywany częściej. Proporcje które wskazałeś świadczą, że jednak zdecydowanie wybierasz drobnicę i kolor. Jeżeli tak to, skup się lepiej na drobnicowcach. Argo niby uniwersalny, ale tylko niby. Osobiście uważam, że lepiej sprawdza się na złomie niż monetach. Argo ma co prawda 4 rząd, ale 4 - ce nawet przy czułości w okolicach 46 i tak brakuje trochę/sporo (w zależności z czym zestawimy ARGO :D ) do typowych drobnicowców. Podsumowując jeżeli głównie interesujesz się drobnicą to wybierz coś innego, nie koniecznie Tereskę (ostatnio ktoś 1,5 rocznego lekko zjechanego Deusa za 3 tys chciał sprzedać).
Jeżeli jednak wybierzesz ARGO to musisz pamiętać, że wychodząc na pole z kumplem, który ma typowy (nawet nie topowy) sprzęt na kolor aby mieć w sakwie więcej niż on, musisz albo BARDZO dobrze zrozumieć co mówi ARGO albo mieć zwyczajnie fart.
|