Teraz jest sobota, 20 września 2025, 13:39

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Słuchawki bezprzewodowe DETEKNIX
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 14:17 
Kapitan
Kapitan

A ja mam pytanie techniczne. Opisywane słuchawki pracują na częstotliwości 2,4GHz. Czy nadajnik z tego zestawu jest kompatybilny z innymi słuchawkami pracującymi w tym paśmie?
Zastanawiam się nad słuchawkami Sony MDR-RF865RK (te słuchawki na jednym ładowaniu pracują nieprzerwanie ponad 20h) - mogę je tanio kupić - czy one pracując w paśmie 2,4GHz będą współpracowały z opisywanym nadajnikiem?
W moim GM5 prawdopodobnie też mam nadajnik w takim paśmie - dlatego pytam się o kompatybilność tych zestawów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 16:57 
Generał Broni
Generał Broni

Kolego thomas71
Można nawet byłoby użyć AAA w nadajniku - pojemność byłaby o niebo większa więc czas działania również (aku AAA mają około 800mAh).

Ja jestem jeszcze ciekaw czy te 6h dotyczy słuchawek czy nadajnika bo to nie jest do końca jasne - oba elementy są ładowane z usb. I teraz pytanie czy oba należy ładować za każdym razem ? Widzę że każdy z nich ma inną wtyczkę więc albo trzeba mieć 2 ładowarki albo ładować jeden i po skończeniu dopiero drugi.

Podawany czas pracy przez producenta na pewno nie jest czasem działania minimalnym - nikt nie podaje czasu działania w smartfonie lub innym urządzeniu zasilanym baterią na poziomie minimum. Zawsze podawany jest maksymalny czas działania i często jest on zawyżany lub ustalany w warunkach laboratoryjnych przez co niemożliwy do realizacji w normalnych użytkowaniu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 7 listopada 2015, 22:25 
Chorąży
Chorąży

Krzyselektron napisał(a):
... Kol. Shelton jak można ja chętnie ten test obejrzę ...

Ja (nadal) także. Zatem Kol. Shelton nie zrażaj się (słowa krytyki zawsze i przy wszystkim będą, to logiczne), robisz dobrą robotę, czekamy na więcej. :h

Od wczoraj obejrzałem większość Twoich filmików (dot. wykrywek) na YT (strasznie poważnie o nich opowiadasz ;) ) i bardzo jestem ciekaw dalszych testów dot. Deusa i tytułowych słuchawek. :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]