Teraz jest piątek, 15 sierpnia 2025, 12:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: saperka którą wybrać
PostNapisane: piątek, 4 grudnia 2015, 21:41 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

ronin33 napisał(a):
Hmm, ciąć fiskarsa? Proponuję pociąć jeszcze po połowie, może zmieści się do kieszeni :1

Tak jak wiele razy pisałem, ja wolę mniejszą łopatę, którą można nieść w ręku za rączkę i nie zachacza o ziemię. Stąd rozumiem powyższy mod.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 8 grudnia 2015, 10:22 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

ronin33 napisał(a):
Hmm, ciąć fiskarsa? Proponuję pociąć jeszcze po połowie, może zmieści się do kieszeni :1

Gdyby się to nie sprawdziło nie wstawiłbym fotki. Poza tym "Potrzeba matką wynalazków" i nie gra tu żadnej Roli czy to Fiskars czy też inna marka.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 13 października 2016, 12:02 
Porucznik
Porucznik

Trochę odświeżę temat.
Parę tygodni temu przejeżdżając koło firmy Romanik postanowiłem wjechać i zobaczyć co oferują z działu saperek, obsługa miła od razu skierowali mnie do swojej sztandarowej saperki chwaląc się że niby lepsza od fiskarsa, i tak po kilku tygodniach użytkowania, kopania nie tylko w terenie, saperkę uważam za udany produkt, dla mnie odpowiednia długość 77cm (strona podaje 80cm), duża powierzchnia szpadla powoduje że przy mojej 29DD wystarczy jeden lub dwa kopnięcia i już wszystko na wierzchu.
Saperka nazywa się Romanik "Mercedes" cena na stronie 47 zł przy zakupie w firmie dałem 40 zł i dostałem 20% rabatu na następne zakupy, które już zostały zrealizowane, bardzo polecam.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]