młody 75 napisał(a):
ALNAR napisał(a):
kakarusu napisał(a):
albo trzymaj sie garetta;) at pro to jest prawdziwa kosiara na moniaki. osiagi ma takie same jak deus, jego wada jest ciezszy;(
ale kolego puściłeś wielkiego bąka.Jak można porównać at pro pracującego na 15 khz,do deusa,w którym mamy do wyboru cztery czestotliwości.Oczywiście wersja lite to uboga cześć tego sprzętu,jeśli ma się jednak znajomego z panelem,to zmienia postać rzeczy.Ale żeby porównywać at pro (wypożycz sobie kolego sprzęt pracujący na niskich częstotliwościach,niegarażowy.Naucz się go obsługiwać należycie,zrób testy porównawcze z at pro),wtedy być może,będziesz mógł cokolwiek cennego wnieść w kwestii porad.Pozdrawiam.
A co ty kolego wniosłeś cennego w kwestii porady?
z tego co widzę to nic.
akurat kolega kakarusu wie co pisze :D (sie ma marian),bo przerabiał obie wykrywki o których mowa,ja osobiście za jego radą też przesiadłem się z ace350 na at pro i wcale nie żałuję.
w trybie std to może tylko wodoszczelny kanarek ale za to w pro zero sytuacja się zmienia diametralnie.
Nie pyskuj ,pyskaczu,skoro nie wiesz o czym i do kogo.Jeśli ktoś robi takie porównania,to pojęcie jego na temat detektorystyki,jest raczej mierne.Wniosłem do tematu tyle,ile potrafisz zrozumieć z tego co napisałem(widzę,iż nie zrozumiałeś nic).Nie jest dla mnie ważnym,kto dla Ciebie jest priorytetem w tej tematyce,jednak mierzi mnie jeśli ktoś,opowiada bzdury.Życząc ponownej lektury,i zrozumienia tekstu,pozdrawiam.