kosiorek napisał(a):
Witam.Mam pytanie, czy są - będą słuchawki bezprzewodowe do tego MX Sport, pytam bo nigdy nie interesowały mnie Whites,y.A ten model wydaję się dość ciekawy.
Radzę się wstrzymać. Nowy Whites ma poważne problemy ze skaczącą identyfikacją cyfrową i dźwiękową. Tryb 8 i 20 tonowy jest podobno nieużywalny ze względu na "nieblokujące" się tony. Ponadto z tego co można zaobserwować na filmach i opinii użytkowników, fatalnie radzi sobie z kapslami (chyba nawet ace250 wygląda pod tym względem lepiej). Do tego trzeba dodać, że firma nie podaje prawdziwej wagi wykrywacza. To znaczy podaje, ale bez baterii (a 8 baterii AA swoje waży). Steve Herschbach też mocno napalił się na ten sprzęt i dzielnie bronił go od momentu pojawienia się pierwszych filmów i premiery - do czasu, aż sam go nabył i nie jest zachwycony. Przedstawiciel Whitesa twierdzi, że to problem software'u, który właśnie rozwiązali. Użytkownicy podejrzewali raczej fabryczną cewkę. To w wielki skrócie dyskusja jaką można prześledzić pod poniższym linkiem:
http://www.detectorprospector.com/forum/topic/1842-whites-mx-sport-sweet-home-we-have-a-problem/ Wygląda to na typowe problemy nowości (jak kiedyś z AT Pro). Mam taką nadzieję, bo również byłem tym kijaszkiem mocno zainteresowany.
A na koniec jeszcze cierpkie podsumowanie przez p. Herschbach'a MX Sport:
Cytuj:
(...)is a mid range detector, not a new flagship model. The problem there honestly is there are mid range offerings these days that challenge the flagship units for sheer performance, so the bar is being raised across the board on expectations.