Pawel77 napisał(a):
witam wszystkich posiadaczy deusa . Kilka dni temu zasiliłem Wasze grono , w moim domu wylądował nowy deus z cewką 11 . {mam doświadczenie z xp GMP , } przeczytałem instrukcje ale i tak wrócę do niej ,zrobiłem air test na programie goldmaxx , relikt i gmaxx , jestem mile zaskoczony osiągnięciami , moneta 3 kopiejki 19?? r łapie ja na okolo 45 cm , a ozdoba od uprzęży końskiej o średnicy 5. kopiejek to już 50 cm , program gmaxx zasięgi identyczne , program relikt zasięgi większe o około 2cm .W teście który przeprowadziłem używałem przedmiotów wykonanych ze srebra , miedzi , mosiądzu i aluminium , zasięgi sprawdzałem tez na obecnie używanych polskich monetach i za diabła deus nie widzi jedno groszówki z 2015 r ,wiem ze to jest pewnie jakiś dziwny stop metalu , podobna sytuacja jest ze złoconymi guzikami z okresu carskiej Rosji , jak należy ustawić deusa żeby widział przynajmniej złocone guziki , pozdrawiam Paweł
Ps. powyżej krótko opisany air test był przeprowadzony w domu
Testami w powietrzu zupełnie się nie sugeruj a Deus dodatkowo jest wyjątkowo "głęboki" w powietrzu - znam wykrywacze które są od deusa znacznie gorsze w takich testach a w gruncie znacznie głębsze