Teraz jest czwartek, 7 sierpnia 2025, 18:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: witam proszę o radę
PostNapisane: środa, 27 stycznia 2016, 21:24 
Kapitan
Kapitan

Na pewno GM5 jest stabilniejszy od Deusa - ten ćwierka niemiłosiernie, a pod liniami energetycznymi to jest koszmar - na każdej w zasadzie częstotliwości. Bułgarzy poprawili zdecydowanie stabilność cyfrowej wersji - szkoda że tor audio nie jest tak ładny i czytelny jak w GM4 - ale nie można mieć wszystkiego :) Nie ma idealnego wykrywacza - bo w jednym ergonomia jest niepowtarzalna, w innym stabilność a w jeszcze innym osiągi - nigdy to wszystko nie idzie w parze niestety.
Mając porównanie pozwolę sobie jeszcze dodać, że GM5 zdecydowanie lepiej sygnalizuje dźwiękowo folie, druty, żelazo ołów od Deusa, w Bułgarze z czasem jesteśmy z dużym prawdopodobieństwie te metale odróżnić na słuch - pomimo tylko dwóch tonów inaczej moduluje dźwięki - w deusie póki co jeszcze mi się to nie udaje. GM5 nawet duże żelazo potrafi zasygnalizować jako żelazo, deus już niestety w takim przypadku bije na kolor i to na każdym programie.
umad - moja rada - naucz się najpierw dźwięków Bułgara, potem dopiero obserwuj wskazania na graficznym wyświetlaczu. Wbrew pozorom, opanowanie dźwięków jest bardzo istotne, często będziesz potem chodził na słuch a wykres graficzny jedynie utwierdzi Cię w decyzji czy kopać czy nie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 27 stycznia 2016, 23:46 
Generał Broni
Generał Broni

Xp Gmp sprawdzony stabilny sprzęt z trzema dźwiękami i wieloma tonami,idealny nadajnik+słuchawki,po pewnym czasie po dźwiękach wiesz co masz pod cewką lepiej od wyświetlacza,wykresów i innych wodotrysków.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 28 stycznia 2016, 17:35 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Mam dwa pytania teknetics t 2 se i teknetics t 2 classic czym się różnią oba modele czy różnica jest duża czy classic da rade na zaśmieconym terenie
A drugie pytanie dot. sprzętu macro racera jaka jest wasza opinia na temat tego wykrywacza
pozdrawiam rzecz jasna zacnych fantów

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 28 stycznia 2016, 18:33 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

hej kolego z zachpom. tez mam ten sam problem. tylko ze ze kazdy chwali swoje i cholera wie co wybrać. ja jeszcze oprócz tych przez ciebie wymienionych biorę pod uwage gm4/5 , gm coin killer lub xp golden maxx power II . kasa do skarbonki leci ale wahania nt sprzętu jsk byly tak są
:roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 30 stycznia 2016, 02:29 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Jak kolega chce mieć: stabilny, głęboki, czuły na drobnice, prosty w obsłudze i pancerny sprzęt to niech lepiej szuka MXT taka moja rada.
minusem MXT jest waga, gdyż jest cięższy od konkurencji, a nie każdemu może to odpowiadać, jednak jest dobrze wyważony

Fisher fajny z tego co kolega Mroku prawi tylko że w cenie F75 masz MXT i pewnie starczy na dodatkową cewkę i inne dodatki, możliwe że starczy nawet na dwa GMP czy inne Xterry, wszystko przez wysokiego dolara

PS .Plastikowo-zabawkowe wykrywacze jak Deus nie wzbudzają mojego zaufania

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 24 lutego 2016, 21:00 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Panowie koledzy wybrałem i od wczoraj go testuje padło na T 2 classic
każdy wiadomo chwali swoje ale szczerze bd lekki sprzęcik super czuły kosi monety bd głęboki mimo że classic ///to wam zawdzięczam kupno go szczerze chce wam podziękować DARZ duł !!!!! :ang :o :) :lol: :x :evil: :D

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]