uzdrowiony napisał(a):
Jestem w pełni świadom, że większość sitek proponowanych na Allegro to niestety kiepska produkcja. Właściwie to co sezon, jestem zmuszony dokupić nowy. Powiedziałem dość! ;)
Wymyśliłem sobie, że skoro tego typu sprzęt oferują forumowicze, ludzie zaznajomieni z tematem,doświadczeni, i nie tak leniwi jak ja, to bardzo chętnie kupię coś solidnego. Zaopatrzony w zestaw do łażenia w Bałtyku, nawet i wczesną wiosną, postanowiłem w tym roku znacznie wcześniej rozpocząć łowy. Ja również czekam na jakiekolwiek propozycję sprzedaży, może być priv, bądz jeśli oferent się nie lęka o jakość swojego produktu, tutaj na oficjalnej desce.
Pozdrawiam.
Nie jest to takie proste jak by sie wydawało ;) Wystawiłem ofertę ponad rok temu ,ogłoszenie znikło,po zapytaniu dlaczego, okazało się że administrator wykasował bo uznał ogłoszenie za komercyjne .Zapewnił na forum że można się zawsze ,,dogadać".
Z tym zamysłem napisałem prywatną wiadomość niestety do chwili obecnej nie dostałem odpowiedzi .Pomimo ascetycznej cierpliwości ofertę ponowiłem ,tracąc niechętnie nadzieję na odpowiedz na wiadomosć z przed roku ,być może re dostanę niebawem.Oferta wydaje mi się atrakcyjna z gwarancją, w rozsądnej cenie do tych które padają przy okazji tego wątku.Zapropnowałem i podtrzymuje to teraz, własne i pełną gotowość na warunki administratora byle tylko takowe padły.
Nie przemycam fotografi w wątki ,cierpliwie czekam,by nie zarobić kartonika w żółtym kolorku (akurat ten kolorek mi się nie podoba od dziecka). Jeśli taka zgoda padnie chętnie zaprezentuje sita na forum z etykietką dealer-handlarz -czy cokolwiec jeśli to konieczne . pozdrawiam