Teraz jest niedziela, 14 września 2025, 05:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pinpointer Gpoint
PostNapisane: poniedziałek, 14 marca 2016, 22:40 
Kapitan
Kapitan

Za taką cenę można zaryzykować. Ja ostatnio zmieniłem zdanie o chińskich wyrobach - od bodajże 4 lat używam w samochodzie kamerki mobius w roli rejestratora - tyra non stop - od załączenia zapłonu do wyłączenia. Nic absolutnie się z nią nie dzieje, używam jej często jako kamerki do kasku motocyklowego - narażona na wstrząsy i zmienne warunki atmosferyczne - i nic, działa idealnie. Po każdorazowym podłączeniu pod kompa zawsze jakieś aktualizacje ściąga, jakieś kodeki, optymalizacje.
Podobnie może się okazać z krecikami - o ile pierwsze modele były marną kopią oryginału, to następne mogą już tak bardzo od niego nie odbiegać - w końcu czego się już w Chinach nie produkuje? Może się okazać, że z tej samej taśmy wychodzą te na Amerykę i te na pozostałe kraje, które są o wiele tańsze :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 14 marca 2016, 23:32 

Ktoś na forum pisał o klonie Garretta z Chin nie koniecznie chwaląc ten sprzęt.Sam osobiście od chińczyka mam dwa telefony i jestem bardzo zadowolony.Co ciekawe pytając kiedyś chińczyka o wędkę którą chciałem zamówić zaproponował mi że przy zakupie większej ilości może zrobić mi wymyślone przeze mnie logo-napis.Także w moim przekonaniu akurat w tym przypadku nie należy się sugerować napisem.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 11 kwietnia 2016, 21:33 
Kapitan
Kapitan

Znajomy wyniuchał na chińskim portalu Gold Hunter`a za 65$ i strasznie się na niego napalił. Nie ukrywam, że na filmach wypada ten krecik obiecująco. Czy ktoś może już użytkuje ten wynalazek?
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... cHT0DkRHwk

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 lipca 2016, 20:25 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Co do pinpointera GPoint. To widzę, że jest u Armanda na kanale YT, więc chyba dostępny w Polsce

https://youtu.be/B_CdJ8DbZ70

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 24 lipca 2016, 20:48 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

przepraszam znowu za post pod postem...
@benekpe - Goldhuntera mam od piątku przyszedł z aliexpress. Na tę chwilę sprawdziłem, że działa :8) . I zasięgi wydają się być w porządku. Jutro zrobię jakiś krótki test na monetkach. PS jakość wykonania chyba spoko nie odstaje od xpointera. Ma jedynie inne mocowanie smyczy zabezpieczającej. Nie jest to ring jak w xpointerze. Posiada sygnalizację audio, audio + wibracje, same wibracje. Dioda LED działa również.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]