Teraz jest sobota, 19 lipca 2025, 00:57

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nasze Hobby czy można mieć Problem z prawem?
PostNapisane: sobota, 9 kwietnia 2016, 20:57 
Pułkownik
Pułkownik

Kilka razy mnie mijali i tyle... policja i straż miejska. Raz nawet chodziłem, niezbyt legalnie, na piasku wykopanym w korycie rzeki pogłębiarką. No trudno było nie wejść, ale zakaz był. Tylko przejechali.
Raz, po ciemku radiowóz ze trzy razy mijał moje auto w szczerym polu, aż wreszcie zlitowałem się i wyszedłem im na drogę w reflektory. Popytali z ciekawością i pojechali. Ok. Wielkopolska.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Nasze Hobby czy można mieć Problem z prawem?
PostNapisane: sobota, 16 kwietnia 2016, 16:26 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Witam.
Straż Leśna-nakryli mnie na ryciu."Wypad z lasu tym autem,zaparkuj sobie tam albo tam i kop dalej,tylko porządek ma być".

Straż Leśna nr 2-Krótkie pytanko"Czego Pan szukasz tym patykiem?-żony-odpowiadam,zgubiła się gdzieś na grzybach i tak jej szukam.Panowie w śmiech,porządek żebym zostawił i powodzenia w szukaniu.

Straż Leśna nr3-Jadę drogą leśna(był zakaz wjazdu),tłukę się dobre 10min i staje mi na drodze SL.
Wysiadają,pytanko dlaczego wjechałem. Rżnę głupa że się zgubiłem.Mandacik będzie-powiadają.Poprosiłem o najniższy wymiar kary,20 zeta wypisali,miłego dzionka i do widzenia.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]