Denar napisał(a):
Yogi babu, czy mógłbyś podać ilość sztuk złota (od próby 333 - 999) znalezionych w sezonie 2016 r. (jeżeli to nie jest dla Ciebie problem)? Wielu z nas chciałoby się z Tobą porównać. Dodam, że łańcuszek z zawieszką liczy się jako jedna sztuka.
Na marginesie, chciałbym Cię prosić o prawidłowe stawianie znaków interpunkcyjnych, czyli zaraz po wyrazie (bez spacji)?
Witam nie jest to problemem dla mnie osobiście i moge Ci podac na priv, z doświadczenia jakie dane mi było odebrać wiem że tego typu info będzie pożywką dla troli ,a Ci i tak pomimo sprowadzenia wątku do komiksu z minimalnym wkładem tekstu z mojej strony żyją i mają się dobrze. Ale jeśli już się odezwałeś też mam do Ciebie prośbę i też będę wyrazicielem wielu - możesz nie zaśmiecać denarami wody :) bez złośliwości,taka sugestia i prośba. Ja pisałem, tylko że tego tekstu juz nie ma, w tym roku biegam głównie za srebrem od początku sezonu ,bawiąc się nową wykrywką, a złoto jest na celowniku jak jest czas a koledzy jeszcze nie chcą zejść z kąpieliska.Realnym wynikiem byłby cały zeszłoroczny ,też moge podac na priv,nie jest to tajemnica.Osobiście znam jednego mistrza, rekordziste (jest na forum)tak że te moje wyniki są skromne,pozdrawiam