Teraz jest sobota, 27 grudnia 2025, 21:01

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Garret Ace 400
PostNapisane: niedziela, 18 września 2016, 20:53 
Chorąży
Chorąży

Panowie jak ten wykrywacz radzi sobie z małymi sreberkami.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 21 września 2016, 20:29 
Szeregowy
Szeregowy

Witam , zastanawiam się nad kupnem tego Garretta , jak sądzicie , warto ? Aktualnie posiadam Ace 150 .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 21 września 2016, 21:01 
Podporucznik
Podporucznik

Strasznie drogi, ze 3 lata temu w podobnej cenie był nowy AT pro. To wszystko "dzięki" kursowi dolara, sam oceń czy warto, po przesiadce ze 150 poczujesz się jak w domu a funkcjonalność będzie lepsza(głębszy, lepsza ID, pinpoint).

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 00:02 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Moim zdaniem nie wart jest tych pieniędzy. Mój kolega ma 400 i z każdym wypadem jest deklasowany przez mojego GM4. Różnica w zasięgach jest spora, różnica w skuteczności - kolosalna.
W tej cenie jest dużo lepszych wykrywaczy. Nie piszę że 400 jest zły - po prostu obecny kurs dolara czyni zakup amerykanckiego sprzętu nieopłacalnym.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 00:12 
Szeregowy
Szeregowy

To prawda , strasznie drogi , ale chciałbym zmienić mojego Ace150 na coś lepszego do chodzenia po plaży.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 00:30 
Pułkownik
Pułkownik

Jak do śmigania po plaży to będzie kiepski wybór,zwłaszcza jak chcesz zachaczać mokre,tylko multi zda egzamin na całości,biorąc pod uwagę cenę i jego możliwości plażowe tyłka bym sobie nim nie zawracał,w tej cenie jest tysiąc lepszych możliwości,pzdr. ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 08:52 
Szeregowy
Szeregowy

witam ponownie , dzięki za rady , ale co wybrać z tego tysiąca lepszych możliwości ? Mogłem cicho siedzieć i kupić tego garretta a teraz mam młyn w głowie. :ups: :?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 09:33 
Pułkownik
Pułkownik

Oj tam zaraz młyn :lol: ,chodząc po suchym każdy się sprawdzi,jak już chcesz zachaczyć mokre to wybór jest prosty: wieloczęstotliwościowe Minelaby, czyli Sovereign/Excalibur, Explorer i Etrac ale w twoim wypadku w rachubę wchodzi tylko albo Sowa albo Ex,koszta za duże, ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 22 września 2016, 17:23 
Szeregowy
Szeregowy

Witam znów ,
Ktoś posiada może tego Garretta 400i ? poproszę o opinie , dzięki

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 26 września 2016, 21:27 
Plutonowy
Plutonowy

Tak się składa że ja z nim biegam niestety nie mam porównania z innymi bo to mój pierwszy sprzęt. Na dobrą sprawę to taki ulepszony euro :D Podnieśli częstotliwość do 10 i dali wskazania cyfrowe. Uważam ze jest to świetny wybór dla początkujących, prosty dobry niezawodny co do sreberek to nie wiem ale kawałki drutu aluminiowego to wskazywał takie ze pointerem było trudno zlokalizować. Jeśli chodzi o plażę to chodziłem z nim w te wakacje nad Bałtykiem. Na suchym bez problemu na mokrym też dawał rade po zjechaniu trochę z czułości ale dotknięcie wody to już była dyskoteka :ups: Osobiście jestem z niego bardzo zadowolony i mogę polecić.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 19 listopada 2016, 20:50 

Ja kupiłem na samym początku jak się pojawiły w sprzedaży, nie narzekam i nie myślę w przyszłość go zmieniać. Minus ma lipny lakier, kabel go wyciera :-(Rozwiązałem problem, po malowaniu na nowo (proszkowy lakier) plus warstwy lakieru bezbarwnego. Też dodam w komplecie była lipna osłona na cewkę szybko padła na kamykach w słomie na ściernisku.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 17:49 
Podporucznik
Podporucznik

Spaliniarz napisał(a):
witam ponownie , dzięki za rady , ale co wybrać z tego tysiąca lepszych możliwości ? Mogłem cicho siedzieć i kupić tego garretta a teraz mam młyn w głowie. :ups: :?

Póki dni krótkie i pada poziomy deszcz ze śniegiem prosto w pysk, może poczatuj na używanego, ale na gwarancji Euro Ace? Jak się przesiadłem z 250-tki właśnie na Euro to mi kopara opadła - jakieś 50% więcej znajdek wyciągałem, naprawdę polecam. Jak się dobrze naszukasz, to znajdziesz używkę za 1000-1100, na gwarancji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 00:06 
Szeregowy
Szeregowy

Witam , już kupiłem 400i , parę spacerków po plaży zrobiłem , ogólnie jestem zadowolony , dzięki wielkie za pomoc....pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 23:55 
Kapitan
Kapitan

trombek napisał(a):
Spaliniarz napisał(a):

Póki dni krótkie i pada poziomy deszcz ze śniegiem prosto w pysk, może poczatuj na używanego, ale na gwarancji Euro Ace? Jak się przesiadłem z 250-tki właśnie na Euro to mi kopara opadła - jakieś 50% więcej znajdek wyciągałem, naprawdę polecam. Jak się dobrze naszukasz, to znajdziesz używkę za 1000-1100, na gwarancji.

Miałem i 250 i Euro ACE (350 ) i jakoś mi kopara nie opadła . Potem była Optima i dopiero zaczęła się przygoda bo z Garrett-em okazało się że to było tylko łażenie . Kopara mi opadła dopiero przy At Pro więc nie wiem skąd ten zachwyt 350 -ką . Nie wiem jak działa 400 ale z tego co czytałem to lekko podrasowana 350-ka ze wskazaniem cyfrowym . Aktualnie to wskazanie jak dla mnie jest bez znaczenia bo i tak na nie nie patrze więc nie ma sensu ładować się w coś co w zasadzie jest już klepane od iks lat i tak jak ktoś wcześniej zauważył jest to sprzęt typowo dla początkujących . Co nie znaczy że nie ma ludzi którzy chodzą z tymi wykrywaczami od lat z na prawdę super efektami za co ich podziwiam bo dla mnie były to zabawki nie do zrozumienia . Nie szło mi z tymi wykrywaczami nic a nic .Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja osobista opinia , ale na prawdę w tych pieniądzach można znaleźć coś dużo lepszego .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 29 listopada 2016, 09:02 
Podporucznik
Podporucznik

Skąd zachwyt? A no stąd, że jak przeszedłem z Euro poletka złażone wcześniej 250-tką, to się zdziwiłem, ile rzeczy pominąłem. Teraz przeskoczyłem na At Pro i również mi kopara opada :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]