Compadre napisał(a):
Witam. To może ja opisze mój problem. Zamierzam kupić w swojej karierze trzeci wykrywacz. Pierwszy był Smętek, potem Argo. Teraz jestem w stanie przeznaczyć kasę do 3 tysięcy złotych. Nastawiam się na drobnice, monetki, guziczki itd. Pola w mojej okolicy są mieszane, część jest czystych, część strasznie zaśmieconych. Na tych zaśmieconych Argo nie dawało rady. Denerwowała mnie też wielkość cewki dd29. Prawda jest taka, że im więcej siedzę na forum i czytam, tym mam większy mętlik w głowie :ups: :ups: :ups: Wybór padł między Rutusa optime, a Teknetics t2. Mój kuzyn ma właśnie ten drugi i jest z niego zadowolony. Co powiedzie Panowie w tym temacie? Może coś doradzicie. Lasy i militarka mnie nie interesują. Który z tych dwóch kanarków lepszy, a może jakiś inny jeszcze??? :D Uszanowanko.
Zdecydowanie T2,polecam jako użytkownik. Miałem starsze f75 i f75ltd,ale teraz na nowszym sofcie T2 classic wymiata niesamowicie. Cisza i spokój przy max nastawach. Tryb allmetal,dźwięki 2+ i wszystka drobnica w zasięgu wykrywacza jest twoja.