Cytat: "Bardzo szybko machasz tym wykrywaczem, on nie będzie poprawnie działał w tych prędkościach. Musisz sobie sprawdzić na dość głęboko zakopanej monecie optymalne prędkości przemiatania i zrozumieć wzajemną korelację prędkości przemiatania, częstotliwości, filtru i maskowania a na samym końcu zrozumieć czym jest przesunięcie fazy i jaki ma wpływ na poszukiwania monet. Z zasady na tym przesunięciu fazy monet się nie szuka."
Saper, kolego, wielkie dzięki za duży wkład w temacie. Przeglądam różne fora i na Twoich postach już na dłużej się zatrzymuję. Dziękuję za te wszystkie wpisy, które zaoszczędzają mi tak wiele cennego czasu, który musiałbym poświęcić na testy.
I teraz najważniejsze: Jeśli gdziekolwiek, na jakimś forum znajdziesz czas i dobrą wolę, żeby w kwestii Altera (zajmie to pewnie sporo miejsca) opisać wzajemną korelację prędkości przemiatania, częstotliwości, filtru i maskowania, oraz dokładniej opisać sprawę przesunięcia fazy (i związek z kk), to bardzo proszę, napisz mi na priv. gdzie to można znaleźć. Altera już zamówiłem, ale przez ostatnie dwa lata rozpracowuję skutecznie Argo. Tak więc mam pojęcie i wiem, że zadanie, którego próbujesz się podjąć jest na prawdę godne zauważenia! Ta korelacja to kwestia kluczowa, pomijając sprawy bardziej podstawowe. Jakkolwiek długie by to było, na pewno przeczytam to baaardzo uważnie.
Jeśli ktokolwiek napisze coś takiego sensownie, to na prawdę: tłustym drukiem na pierwszej stronie. To byłoby coś!
Pozdrawiam!
|