Filip napisał(a):
Kolego, ja bym bardzo chciał żebyśmy teraz mieli takie prawo jak "za komuny".
Przypominam, że za czasów schyłkowego PRL nikt się nie czepiał szukających - władza miała inne problemy.
Widzę że kol. "płacze za komuną" :lol: Czasy inne przynajmniej nie pałują jak za komuny i o byle co :( a pamiętam je doskonale tez na mnie banana(pałka MO blondyna) prostowali blizny pozostały :(
Filip napisał(a):
Proponuje popytać ludzi posiadających wykrywacz nie 3 lata, a 30 zanim zacznie się porównywać dzisiejsze podejście władzy do tego z przed 30 lat.
Ja dopiero w tym roku się ujawniłem i pisze po forach ,a na marginesie to już z wykrywaczem latam 10 lat :1
Mnie oto chodzi że czepiają się, innych sądzą (na forum tu widać-temat) bezpodstawnie. Ustawy rodem z komuny i pora to zmienić, nie żeby archeologom i ich sitwą
błąd ortograficzny - piszemy sitwom były na rękę ,a my mamy cierpieć a inni się śmieją z naszej krzywdy :(
Podajcie pytania do ministra co wam nie pasuje przeszkadza boli itd. Ja swoje zrobię i dołożę od siebie.
Chyba że olewacie to piszcie w prost [b]błąd ortograficzny - piszemy wprost i nie narzekajcie jak kogoś zgarną[/b] bo mnie takich jest szkoda a dlatego że cierpią niewinni!