Teraz jest piątek, 18 lipca 2025, 08:47

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Walka o lepsze prawa do poszukiwań!!!
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:32 
Generał Broni
Generał Broni

Edii65 napisał(a):
Zawsze mówię znalezione nie kradzione, jak znalazłem to moje szczęście, a że wykrywaczem bo technika poszła do przodu, więc korzystam z niej i dzięki niej pisze ten post :D
Kol.frank po pacz na portale aukcyjne, jak tam handel kwitnie jak z dopalaczami i takie przepisy tyle wart co wypalona zapałka :1

Kolego przeczytaj jeszcze raz swoje posty i się zastanów, czy podołasz petycji :?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:39 
Malkontent

Gimbus zwyczajny i tyle ... w szkole pewnie Pani mu dokłada , zapatrzył się na karierę pana Misiewicza i poniosło :D

Mimo wszystko dorosły osobnik powinien reprezentować inny język - chyba że chce Ministra Kultury o zawał serca przyprawić .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:48 
Pułkownik
Pułkownik

Na twetta nawet nie wchodzę bo tematy pewnie wałkowane od X czasu,czy ktoś się zastanowił nad jednym podstawowym problemem który jest efektem zmieniających się czasów,dostęp wszelkiej maści młodzierzy do każdego kalibru sprzętu to nie to co 20 lat wstecz,mamusia z tatusiem kupi żeby gawiedz miała jakieś zajęcie lepsze od siedzenia przed kompem lub innymi pierdołami i naprawdę finansowo to nie stanowi większego problemu,Problemem jest że ludzie nieodpowiedzialni dostają takie rzeczy do łapy jak przysłowiowe prezenty kilkutysięcznej wartości na komunię świętą bo należy się jak............. :666 ,młodzież teraz nie ma takich wartości i zasad jak kiedyś i siłą rzeczy nie będzie żadnych możliwości w tworzeniu czegokolwiek,1000 osób będzie się starać a jeden gówniarz powie:bo mam na to wyj...........i co ?, to że reklama pójdzie dalej w eter a My i tak niewiele poradzimy bo temat zbyt wrażliwy dla tych co mają dzięki temu pracę,zacząłbym od podstaw,nie bawił się w poszczególne rozkminianie pojedyńczych paragrafów,wykrywacz może używać tylko osoba pełnoletnia lub pod pieczą osoby pełnoletniej która za nią odpowiada,na bank gdyby tatuś z mamusią podczas kupna owego sprzętu dla domorosłego synusia musiał podpisać oświadczenie że ponosi wszelką odpowiedzialność karną kilka razy by się nad tym zastanowił,a tak po staremu,młody kupi,natrzodzi,oleje bo mała szkodliwość czynu,sprzęt sprzeda dalej i zapomni o takim mało ważnym szczególe w życiu bo co sobie będzie dupę pierołami zawracał :lol: ,a smród się ciągnie,a internet nie zapomina,jakoś z kartą wędkarską nie ma takich problemów,złapią gnoja,dowalą,tatuś zapłaci,zrozumie że nie tędy droga w wychowaniu potomka,dziekuję i do widzenia :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:53 

belhior napisał(a):
Kolego przeczytaj jeszcze raz swoje posty i się zastanów, czy podołasz petycji :?

Nie myślę o swoje pupie ino o wszystkich, po to też jest temat i dyskusja :1
A te nowe przepisy-ustawa dla nas jest krzywdząca, TK do kitu sądy do kitu itd więc ustawa też do kitu :evil:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:57 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Poczułem się podrywany. Hmm...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 listopada 2016, 23:59 
Generał Broni
Generał Broni

Chłopaki to jakiś prawicowy spamer, który pod przykrywką prawa (prawo, a poszukiwania) wciska nam jakiś polityczny bełkot...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:03 
Generał Broni
Generał Broni

Ogólnie to jakaś marna i prymitywna forma prowokacji - nie należy karmić trolla :n

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:08 
Malkontent

Nie karmić trolla !
Słusznie Dario napisał. Edii wszędzie się udziela ... z podobnym skutkiem :)

Ostatnio edytowano niedziela, 27 listopada 2016, 00:12 przez Olek_65, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:08 
Pułkownik
Pułkownik

Dlatego Dario jak to się mówiło:swoje problemy załatwia się w swoich czterech ścianach, wyrażam swoje zdanie tylko wśród swoich stałych bywalców jak to Forum żeby wiedzieli jaki mam punkt widzenia i nie bawię się w jakieś niesprawdzone bzdety,może Edi chce dobrze bo nie twierdzę że chce zle ale do takich prób podchodzę z duuuuuużym dystansem :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:11 

belhior napisał(a):
Chłopaki to jakiś prawicowy spamer, który pod przykrywką prawa (prawo, a poszukiwania) wciska nam jakiś polityczny bełkot...

Opluć wyśmiać i wiele by o tym pisać...to codzienność w sieci...z mojej strony nie tedy droga...Widzę że cie ukuło błąd ortograficzny - piszemy ukłuło
bo napisałem jaka jest rzeczywistość i z twojej strony taka reakcja :n

Szkoda zachodu i czasu mojego, może kiedy wspomnicie że był taki co chciał dobrze dla wszystkich poszukiwaczy!
Jeszcze raz pozdrawiam i nie mam do was urazy :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:14 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Olek_65 napisał(a):
Nie karmić trolla !

Olek, bo Ci kosmiczny temat przypomnę?! ;)

To jest moderowane forum, i z tego co zauważyłem, całkowicie apolityczne.
Dajmy się koledze wypowiedzieć, odpowiedzmy(jeśli chcemy), i poczekajmy... na wykasowanie całego tematu.

:D

Ostatnio edytowano niedziela, 27 listopada 2016, 00:16 przez -warlock-, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:15 
Malkontent

Historia ( nie tylko Polski ) zna kilku takich co chciało dobrze ... ale jakoś nie wyszło ;)

Warlock - ale ja starałem się chociaż by być trollem konstruktywnym - jakieś argumenty miałem ... :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:18 
Generał Broni
Generał Broni

Edii65 napisał(a):
belhior napisał(a):

Opluć wyśmiać i wiele by o tym pisać...to codzienność w sieci...z mojej strony nie tedy droga...Widzę że cie ukuło bo napisałem jaka jest rzeczywistość i z twojej strony taka reakcja :n

Szkoda zachodu i czasu mojego, może kiedy wspomnicie że był taki co chciał dobrze dla wszystkich poszukiwaczy!
Jeszcze raz pozdrawiam i nie mam do was urazy :1

Nie oplułem i nie wyśmiałem, tylko stwierdziłem fakty.
TO FORUM JEST WOLNE OD POLITYKI, a Ty próbujesz ją tu przemycić pod przykrywką prawnych tematów.
Może chcesz dobrze, ale nie potrafisz tego przekazać w odpowiedni sposób.
W moim odczuciu wykorzystując wspólne zainteresowania AGITUJESZ..............

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:25 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Olek_65 napisał(a):
Historia ( nie tylko Polski ) zna kilku takich co chciało dobrze ... ale jakoś nie wyszło ;)

Warlock - ale ja starałem się chociaż by być trollem konstruktywnym - jakieś argumenty miałem ... :666

Jakieś tam masz, te swoje argumenta. Mój CTX jest sprawny, identyfikator poszukiwacza też pokażę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 listopada 2016, 00:34 
Malkontent

Identyfikator pokaż komuś z WKZ-etu , albo łódzkiej policji - będą mieli ubaw :lol:

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]