Rysio z Klanu napisał(a):
Dranek
A jakie sprzet nie sygnalizuje wartości dodanych do dyskryminacji?
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś ale chodzi mi o to, że jak wycinam (czyli nie chcę aby detektor sygnalizował dźwiękowo lub wizualnie) wartości np. od 0-30 to nie ma prawa mi ich sygnalizować i koniec. W alterze co jakiś czas słyszałem łamany sygnał patrze na wyświetlacz, a tam 12 czyli wartość która powinna być wycięta i nie powinienem sobie zaprzątać nią głowy.
Widzę w podpisie, że masz fishera f75 ltd2 dst, ja też go używałem przez dłuższy czas i tam jak wycinałem pewne wartości to nigdy nie były one sygnalizowane, tak samo w x-terrce 705, deusa miałem równie krótko co altera, więc nie pamiętam jak tam było.
Alter ma oczywiście sporo zalet i jest to dobry detektor ale mi nie przypasował jeszcze pod paroma względami, a kolejną rzeczą przez którą się go pozbyłem była jego długość... Nie jestem wysokim człowiekiem, a przy maksymalnym złożeniu i tak był za długi dla mnie - masakra. Widziałem na forum już osoby z takim samym problemem które cięły sztyce coś tam kleiły, rzeźbiły ale to nie dla mnie. Kupując sprzęt za taką kasę takiego czegoś nie powinno być. Koniec off topa z mojej strony.
Dam znać w przyszłym tygodniu jak pierwsze wrażenia z MX Sportem.