tara napisał(a):
Cudowne wynalazki rodem z Tele Mango. Zrobilem sobie kiedyś takim nano kurtkę. Efekt byl taki jak przed zrobieniem tym specyfikiem.
Nie bardzo wiem, po co stosować jakieś taśmy i inne cudowne zabezpieczenia. W życiu nie kupil bym wykrywacza oklejonego jakimiś magicznymi taśmami. Jak widzę takie coś to ten efekt, który ma w zalożeniu chyba podnieść wartość wykrywacza, odrzuca mnie jako potencjalnego zainteresowanego.
Wyjeżdżając na miasto samochodem, też oklejacie go streczem, żeby się nie pobrudzil?
Sprzęt jest do używania, nie do certolenia się z tym i noszenia pod kurtką.
Tak wygląda cewka po 2 latach użytkownia w krzakach, skalach, blocie itd, bez owijania, psikania, nakladek z gumy od węża ogrodowego itd. Jedno jest pewne. Jeśli cewka wymaga takich zabiegów, to jest wykonana z podlych materialów i taśmy tu nic nie pomogą.
[ img ]Zapraszam do opolskiego na poletka i ścierniska (nie łąki) wymieszane z wszelkim żwirem kamieniami i pozostałościami po ostatnim zlodowaceniu choć byś miał nie wiem jaki plastik fantastyk nie będzie wyglądał jak ta twoja cewka.
Fizyki i tarcia nie oszukasz.
No chyba że machasz 10-15cm nad zemią to Panie taka cewka będzie "jaktalala", wiesz ja szuram po ziemi i nie oszczędzam sondy.
Ma być max wydajna.
Ale wiele ludzi wali w powietrzu zły nawyk .. i tak potem zostaje
(widać to na materiałach YT)
Pozdrawiam