RUTUS napisał(a):
Witam !
"Firma RUTUS przy zapytaniu o współpracę zbyła mnie śmiechem (dosłownie)"
Krótko w męskich słowach - jakoś nie przypominam sobie żadnego telefonu z propozycją współpracy. I jakoś nie jestem osobą która zbywa kogokolwiek śmiechem - zawsze podchodzę z szacunkiem do rozmówcy - jeśli nie widzę sensu współpracy to po prostu odmawiam. Znany chwyt psychologiczny mający podświadomie zniechęcić do firmy i mojej osoby.
Nie mam zamiaru nikogo zniechęcać. Wręcz przeciwnie bo często odsyłam ludzi zainteresowanych Rutusami do pobliskiego Green Camo. Przy okazji mam na YT film gdzie koszę "fanty" Rutusem Proxima i film ten ma już z ponad 200 tyś wyświetleń. Wrzuciłem go kilka lat temu i trzymam nadal z sentymentu. A telefon odebrała kobieta.
Wracając do meritum. Twoje poniższe punkty to teoria spiskowa i z góry założony negatywny scenariusz.
Cytuj:
1 - czy będzie jakakolwiek metodologia ?
Bez "regulaminu" skończy się pyskówką. Saku ogłosi,że "inni" opuścili pole testowe - wygrał Saku ;-)
Pisałem że regulamin musi być. A jak by nawet ktoś opuścił pole testowe... ja bym wygrał? W jaki sposób? A na moim polu były już setki osób z różnymi wykrywaczami i nigdy pyskówek nie było. Wręcz przeciwnie
Cytuj:
2 - jeśli będzie metodologia to kto ją opracuje ?
Saku opracowywuje metodologię która pokazuje mocne strony sprzedawanych przez niego wykrywaczy - wygrał Saku ;-)
Dlaczego zakładasz że ja? Temat jest rozwojowy, wszystko można ustalić. Może sam dorzucisz cegiełkę?
Cytuj:
3 - Czy można będzie "oprotestować" sposób porównania wykrywaczy i zaproponować inny ? A co jeśli nie będzie zgody ? Saku ogłosi,że ktoś tam "zbojkotował bo się bał" znów wygrywa Saku ;-)
Oczywiście że będzie można...
Cytuj:
4 - Jakie będzie pole testowe ? Saku swoje pole zna i miał możliwość wielokrotnego sprawdzenia oferowanego przez siebie sprzętu w tych konkretnych warunkach i na tych konkretnych celach. Czasem,na bardzo trudnych obiektach kwestia wykrycia lub jego braku to dosłownie minimalna różnica sposobu ruchu cewki. Na polu testowym do którego Saku ma stały dostęp wygrywa Saku ;-)
O tym pisałem kilka postów wyżej. Zależy mi na rzetelności. Mogę się nawet zrzec testowania danych modeli na rzecz innego operatora
Cytuj:
5- Kto rozstrzyga kwestie wątpliwe ? Organizator - czyli Saku...co może zrobić osoba nie zgadzająca się z werdyktem? A no nic....opuścić towarzystwo....kto wygrywa ? Saku ;-)
...
Cytuj:
Imprezę organizuje osoba komercyjnie obecna na rynku wykrywaczy - zarabiająca na tym rynku realne pieniądze.
Do wzięcia udziału zaproszone są głównie osoby komercyjne.
Cytuj:
Nie piszę się .
Cóż tego się spodziewałem. Wiem że to nie łatwa decyzja czy się zgodzić czy nie. Bo tu i tu spore ryzyko komentarzy. Cóż, trudno.
Pozdrawiam