Teraz jest środa, 17 września 2025, 06:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wzdłuż doliny rzeki
PostNapisane: środa, 3 maja 2017, 11:44 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

chciałoby się rzec amen... :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 maja 2017, 22:08 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

CBŚP nie śpi. Zamiast szukać fantów śledzą swoich. Brawo panowie ale chyba minęliście się z powołaniem :cop

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 maja 2017, 22:15 
Porucznik
Porucznik

Chomik-82 niedługo zapewne zostaniesz wyproszony z tego forum :) . Przeczytaj uważnie co kolega napisał , napisał bardzo wyraźnie ;) . Po za tym fajna 3/4 rubla jeszcze nie trafiłem :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 maja 2017, 13:28 
Kapitan
Kapitan

Mam nadzieję że wątek będzie rozwijał się dalej, bez chamstwa, zazdrości i wielu pomówień :roll:
Kolego G. oby tak dolej :1 życzę jeszcze więcej takich znajdek :1 a buractwem się nie przejmuj.
Pozdro.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 maja 2017, 15:21 
Specjalista
Specjalista

To mnie zaskoczyło, że w sumie z tak pustego miejsca (chyba że kolega nie dorzucił zdjęć innych fantów) wyskoczyła taka monetka. Mi się nigdy nie zdarzyło do tej pory aby jakiś większy nominał wypadł "sam" lub "prawie sam", bez towarzystwa (sporego) innych mniejszych monet. A zresztą jeśli idzie o tę epokę, to niestety wciąż 10 groszy to max... Więc naprawdę zazdroszczę, te emocje przy wydłubywaniu są bezcenne :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 maja 2017, 18:35 
Generał Brygady
Generał Brygady

Mi tylko szkoda, że kolega Gojk prostował orzełka :) trzeba było zostawić :P to spora "frajda dla ornitologów" prostować samemu.A wcale źle Ci nie wyszło

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 7 maja 2017, 14:11 
Sierżant
Sierżant

:?
Szanuję decyzję ludzi... Ale takie szukanie nie może być kwestią zarobkową. Piękne zdjęcia. Piękne fanty. Każdy kto to przegląda w tym ja myśli sobie - co za facet, ale ma tereny (i jak kolega wyżej wspomniał) '
aquila napisał(a):
Więc naprawdę zazdroszczę, te emocje przy wydłubywaniu są bezcenne
'. Tymczasem czuję się z lekka oszukany. Bo jak tu wierzyć w emocje przy znalezieniu monety gdzie max. z tego okresu to moje 5 gr jak kolega w nieświadomości innych opycha te emocje i odczucia na jakimś allegro jak stary rower, na którym wiele się zwiedziło... Taka moneta to oczko w głowie poszukiwacza. Niewątpliwie wzbogaci kolekcję innych. Szkoda że kolega tak materialnie podchodzi do sprawy. Cieszy każdy fant. Ale nie kasa za niego tylko ciąg historii jaka za nim stoi, a przy tej monecie niebywale coś takiego jest. Myślę, że wątek straci na wadze popularności. Sam często tutaj zaglądałem, ale jednak niesmak pozostaje.
Życzę koledze spełnienia swoich oczekiwań. Ja choć czuję się zbieraczem niemieckiego umundurowania też chodzę z detektorem i cieszy każdy fant. Wiem jak to jest być ukierunkowanym na dany temat, który najbardziej nas nurtuje. Może ja jestem za bardzo sentymentalny. Proszę odbierać to z dystansem, gdyż nie każdy jest równy, ale my poszukiwacze musimy być zwarci, a nie s**ć do swojego gniazda. Mimo to staram się widzieć w tym strony pozytywne. Kolego Gojk - DARZ DÓŁ! i wzbogacania swojego zawężonego tematu.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]