Teraz jest poniedziałek, 21 lipca 2025, 15:46

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Puste pewne miejsca
PostNapisane: niedziela, 15 października 2017, 11:06 
Podporucznik
Podporucznik

Front....lepiej nie mogłeś tego ująć :1
Jestem przykładem:Deus xp (na różnych ustawach) bywał różny, 400 i wyciąga na tych samych miejscówkach monetki !?
Wiem i jestem pewien troszke moja wina, jednak to nie wykrywacz !?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 15 października 2017, 11:41 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Mateusz jeszcze jedna historia dotycząca przeszukanych miejscówek.
Jest u nas na oderstelung takie miejsce ..linia okopów 500 m. dł. i przylegający niewielki las. Teren do całkowitego przeszukania przez 3 ludzi zajełoby to może 2 tygodnie. ale te miejsce jest bardzo znane i przeszukiwane od lat 80-tych poczynając,i tu na tym odcinku coś się działo.
3 lata temu postanowiłem tam pojechać jako odmiana od drobnicy,wiedziałem że nic nie znajdę ale to zawsze frajda popatrzeć na teren walk,okopy itd.
Zaproponowałem wyjazd koledze od militarki,maniakowi wręcz..wyśmiał że to bez sensu bo tam jest całkowicie czysto i pojechał na Boryszyn.
W ciągu 7 godzin wykopałem tonę łusek mauser/pepesza,kilka łódek ,gapę alu z czapki,ładownice skórzana (lezała na 10 cm),kilkanascie łusek przeciwpancernych , 3 pagony w dobrym stanie,guziki wojskowe ,odznakę kolejarską,4 sreberka z epoki i kilkanaście fenigów,oraz ....coś czego się nie zabiera.Wszystko w świetnym stanie bo u nas zółty piasek.
Kolega jak to zobaczył to nie mógł w to uwierzyć...ja zresztą tez po wcześniejszych relacjach. Dodam że teren generalnie czysty tzn właściwie brak sygnałów śmieciowych. Tamten wypad pokazał mi że nie ma terenów pustych.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 15 października 2017, 12:51 
Podporucznik
Podporucznik

Masz duże doświadczenie i wygrywasz, ja wraca na przechodzone pola i zawsze coś trafie.
Są dni beznadzieja, a czasem jest ten jeden strzał i huraaa
Zawsze kochana nasza ziemia coś wypluje...
Ale w sumie najważniejsze to przewietrzyć płucka i mózg

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]