Teraz jest czwartek, 10 lipca 2025, 12:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Tak sobie myślę...
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 21:39 
Podpułkownik
Podpułkownik

Sława jest, Piękna kobieta jest tylko te piniądze się nie trzymają.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 21:53 
Podporucznik
Podporucznik

No...

Tutaj paragrafy o jakie jestem podejrzewany:
art. 278 par. 1 w zw. z art. 35 ustawy o ochronie zabytków...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 21:59 
Generał Broni
Generał Broni

Gniewko, bierz adwokata i niczym się nie przejmuj. Jakby co to Markus ma mój nr :za

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:06 
Podporucznik
Podporucznik

Tak wiem Darku, jesteśmy na łączach.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:20 
Specjalista
Specjalista

Gniewkos, darek64 i reszta chłopaków, jesteśmy z Wami , trzymamy kciuki i wierzymy ,że wyjdziecie z tego bagna jeszcze silniejsi.
Rysiek -i wszystko dlatego,że chłopaki Cię na kiełbasę nie zabrali. Co Tobą kierowało.
Radosne,że już nigdy z dumą nie spojrzysz w lustro i będziesz musiał z tym żyć.
Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy- wierzę ,że nie będzie się ociągał.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:28 
Moderator
Moderator

Panowie, jezeli jest grupa na FB gdzie rysio handlowal dewocjonaliami to czym przedzej robic zrzuty i skladac donosik !

Ubic gada wlasna bronia !

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:30 
Generał Broni
Generał Broni

a tak z czytających, zna go może ktoś osobiście kopał z nim? Może też ma coś na sumieniu, prócz tego co wcześniej pisali koledzy.

Do Qualityk , pamiętaj , takich ryśków w pisowni pisze się z małej litery

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:38 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

ryszardpe... czytaj Judas Iscariot

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 22:45 
Kapral
Kapral

Czego to człowiek się doczekał.................

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 29 listopada 2017, 23:19 
Malkontent

Współczesny Pawlik Morozow nam się objawił ?
Gratulacje rysiu , gratulacje - z komsomolskim pozdrowieniem ...

A'propos ...
W latach osiemdziesiątych pewien trep chciał mnie zdegradować za popuszczone opinacze w buciorach - byłem kapralem i do wyjścia 2 miesiące ... :)

Czy na Forum też istnieje taka procedura ?
Bo sprawa chyba się rozjaśniła nieco ...

Chłopaki - trzymajcie się ! Ja akurat wiem że fajowo nie jest w takiej sytuacji ...

Pozdrawiam - olek.

PS. A ciebie rysiu ... nie pozdrawiam .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 30 listopada 2017, 00:26 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Bardzo ładnie archeo wydymalo gościa. Na jego plecach swoje porachunki próbowali załatwić.
Na szczęście nic z tego nie wyszło a gość sie sfajczyl w środowisku . Ciekaw jestem czy i kto
w jakim zakresie . Odpowie za te pomówienia
Ryszard czy ci co go do tego pchneli
Ładnie by to wygladalo 11 spraw cywilnych o pomówienie

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 30 listopada 2017, 00:49 
Generał Brygady
Generał Brygady

darek64 napisał(a):
Nie dajcie się nabrać na żałosną minkę skrzywdzonego misia...
viewtopic.php?f=9&t=191085

No i proszę, to o tak to wymyśliłeś Dareczku ?? Taka zemsta na mnie, tylko zemsta za co ?
Wystarczy jeden wpis człowieka, na którego większość uczciwych poszukiwaczy psy wiesza za jego działalność i cała reszta szczeka jak im Dareczek podyktuje, szkoda że na Malcie nie byłeś taki cwany tylko się z Karoliną szybko ewakuowałeś, żebym tylko Cię nie zobaczył :) Jeżeli mnie wywołujesz do tablicy, to odpowiem.
Po tym co mi zrobiłeś kilka lat temu jesteś moim wrogiem, nigdy tego nie ukrywałem i jak mnie ktoś pytał o Cb to szczerze mówiłem jak mnie oszukałeś, okradłeś, szantażowałeś za pomocą naszego trzeciego wspólnika, doniosłeś do prokuratury na Kingę, itp. itd, bo taka menda jak ty, którą nazywałem swoim przyjacielem przez kilka dobrych lat wyruchała mnie bez mydła ... dla pieniędzy ... nie musiałem monitorować Twojego (czy kolegi któremu to forum ukradłeś) forum, jest sporo osób, których też potraktowałeś mniej lub bardziej nieuczciwie i którzy informowali mnie o Twoich poczynaniach, jeżeli chciałem wpaść na Twój zlot to tylko po to, żeby spojrzeć Ci w twarz po raz pierwszy od czasu gdy mnie okradłeś z pieniędzy, firmy, pomysłu na biznes (który defakto do dzisiaj prowadzisz i po Twoich kolejnych bankructwach tylko z tego się utrzymujesz ale może się mylę).
Jeżeli jedna z osób z którymi rozmawiałem na Twój temat wykorzystała to przeciwko Tobie, nawet nie napiszę że jest mi przykro, sam sobie na to zasłużyłeś, przykro jest mi jedynie że wciągnąłeś w to ileś osób, którym się też przy okazji dostało, no ale wszyscy wiedzą że poszukiwanie zabytków jest nie legalne a jednak to robią, większość nielegalnie niestety bo bez odpowiednich pozwoleń, przywłaszczanie zabytków do swoich kolekcji to zwyczajna kradzież, jeżeli ktoś znajduje skarby i je sobie przywłaszcza lub sprzedaje to jest to robi to z rzeczami, które należą do całego narodu i do wszystkich Polaków. I nie mówię tu o kupionych na allegro medalikach czy nawet znalezionych boratynkach, wszystko co kiedyś znalazłem i przedstawiało wartość historyczną czy muzealną znajduje się w muzeach, a Ty do muzeum chodziłeś jedynie po to, żeby oddając cokolwiek podstępem pozyskiwać informacje o miejscach "wartościowych" stanowisk archeo.
To przez Twoje działania i takich pseudoposzukiwaczy jak Ty mamy taką sytuację obecnie jaką mamy ale może to spowoduje, że więcej ludzi będzie składało wnioski na zgody na poszukiwania i legalnie znalezione znajdki będą lądowały w muzeum. Ciekawe co by powiedzieli Twoi koledzy, którzy tak Cię bronią gdyby się dowiedzieli jaki unikatowy skarb znalazłeś, coś co jest prawdziwym naszym dziedzictwem narodowym i należy do nas wszystkich, a Ty to sprzedałeś gdzieś komuś kiedyś ..... karma powraca ... być może do Cb właśnie teraz ... pozdrawiam Twoich aktualnych przyjaciół ... ich jeszcze nie wyruchałeś ...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 30 listopada 2017, 00:59 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

oj słabo to wybrzmiało .....
taka obrona na chama .....
w sumie jak się jest sygnalistą ,to już i tak z czapki .....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 30 listopada 2017, 01:06 
Generał Broni
Generał Broni

Telenowela normalnie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 30 listopada 2017, 01:06 
Szeregowy
Szeregowy

Szanowny Renaldzie,
Dziękuję za zablokowanie wątku, który stworzyłem i proszę o kasacje. Chyba, że uznasz za stosowne zostawienie go. Nie miałem pojęcia gdzie jest drugie dno całej sytuacji i zamieszczając artykuł chciałem sprawdzić czy ktoś coś wie w tej sprawie...

To naprawdę smutne czytać takie informacje, jak w tym wątku.

Szanowny Gniewkosie, nie będę pisać, co powinieneś teraz zrobić, bo domyślam się, że już wiesz. Dobry adwokat to podstawa. Chcę tylko powiedzieć, że trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemów. Jeśli będzie możliwość, to nawet wsparłbym nie tylko ciepłym słowem.

Sytuacja pokazuje, że mamy stan wojenny. Zdrada i konfabulacja będzie nam nieobca. Tylko nie dajmy się zwariować i nie bierzmy wszystkich policjantów za wrogów, a gości na forum za ukrytych szpicli. Kolegów od łopaty za donosicieli. Czarne owce są wszędzie.
Nawet mnie można by brać za szpicla, bo co to za koleś z tak małą liczbą postów :) Nikt go nie zna.... Nie pamięta go ze zlotu - no fakt faktem. Ani nie mam wykrywacza (niestety nadal :( ), ani na zlocie nie byłem (ale bardzo chcę), ani żadnych kolekcji nie licząc zbieranych kamieni :) Mimo to tematy poszukiwań są mi bliskie - szukam meteorytów.

Jeśli tylko związek będzie otwarty na niezrzeszonych - od razu się zapisuję. Chcę żyć w normalnym kraju...

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]