Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 12:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Lombard- życie pod zastaw.
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 14:59 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ooo... Jest lekarstwo na Twoje psychozy: przekazać Twojej szacownej małżonce pogląd wyrażony w cyt:
Cytuj:
Moja żona to czasem ogląda, twierdząc, że "dla beki"..., ale już widzę bezpośrednie przełożenie sytuacji z tych 'dawek tv' na jej zachowanie.

Jak Ci jesień średniowiecza w d... zrobi to przestaniesz mieć psychozy
Porada darmowa; DoktorMiś

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 15:05 
Generał Brygady
Generał Brygady

bardzo dziękuję. Jak na dobrego pluszaka przystało, zawsze potrafisz pokrzepić serducho i podnieść na duchu. :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 17:13 
Generał Brygady
Generał Brygady

Serial badziewny ja ww cała reszta. Epilog tego odcinka całkiem jednak prawdziwy( czyli od 41 minuty) .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 17:17 
Moderator
Moderator

darmatt napisał(a):
Programy typu ukryta prawda biłyby rekordy oglądalności również w DE, UK, FR itd. Czy w tamtych krajach są takie programy? Nie. A dlaczego nie ma, podczas gdy u nas połowa czasu antenowego w trakcie dnia zajęta jest właśnie takim barachłem? Niech ktoś mnie oświeci.
Oświecam.
Tutaj faszystowska RTL ogłupia Niemców i uchodźców mówiących po niemiecku (w Polsce na licencji jako "Trudne sprawy"): https://www.rtl.de/cms/sendungen/real-l ... punkt.html
A tutaj nazistowska RTL2 robi wodę z mózgu za pomocą tego (w Polsce na licencji jako "Ukryta prawda"): http://www.rtl2.de/sendung/family-stories
Pomogłem? Bo jeśli nie, to zawsze można sięgnąć po farmakologię.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 17:27 
Moderator
Moderator

Lipek napisał(a):
Wczoraj złapałem się na tym, że od 3 tyg. nie włączyłem TV ani na sekundę, a pilot służy już tylko mojej córce do zabawy. Coś czuję, że niedługo ubędzie mi jeden grat z domu :)

Wywal w cholere, bedziesz szczesliwszy, ja tego gówna w domu nie mam od 10 lat jeśli nie dłużej.

Filip napisał(a):
Sam nie posiadam odbiornika TV, niestety kilkukrotnie nakryłem pracowników na omawianiu tych seriali :) Przypominam że widzowie tych programów mają prawo uczestniczyć w wyborach. :ups:

...i to jest przerazajace :666 ...a co do widzow ...w firmie mialem takie ameby, goscie na kierowniczych stanowiskach, powinni byli cos reprezentowac sobą, a jeden zył ...Klanem ... tak chyba sie to Klan nazywało, a drugi Big Brotherem ( to te czasy były ) ...jak zaczeli o tym dyskutowac to zenada kompletna .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 18:03 
Podporucznik
Podporucznik

Na wiosnę będzie wysyp nowych produkcji, no i oczywiście według Kurskiego będą biły rekordy oglądalności.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 18:05 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Co do telewizora to moi rodzice wywali go przez okno w pamiętnym dniu kiedy nie nadali Teleranka :) Moja pierwsza żona wniosła telewizor w posagu w 2000 roku, na szczęście po 3 latach rozwiodłem i przy okazji pozbyłem telewizora :)
Internet ogłupia, ale telewizja to masakra, zaśmieca umysł o wiele bardziej niż net. W sumie to każde pokolenie ma jakiś system zaśmiecania i manipulowania umysłem. Do czasu II wojny były to "powieści dla kucharek", gazety szmatławce, po wojnie gazety zaczęły ustępować radiu i telewizji, pokolenie urodzone po 2000 roku ma internet, fajsbuki, instagramy, tłitery, strimy na jutubie. Strach pomyśleć co będzie za 20 lat. Media kształtują światopogląd, najostrzej widzą to ludzie odcięci od tego moderowanego strumienia, jak ktoś jest karmiony na bieżąco to nie dostrzega jak ma zatruty mózg.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 18:22 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Ja tam lubię TV. Sprawdzam kiedy na ABC będzie "Masza i Niedźwieć" i z przyjemnością oglądam! Ale co kto lubi. :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2018, 20:09 
Generał Brygady
Generał Brygady

Pomogłem? Bo jeśli nie, to zawsze można sięgnąć po farmakologię.[/quote]

Że też chciało Ci się szukać. No czyli to nie miedzynarodowa zmowa, by nas udupić. Fakt ogłupiania pozostaje jednak faktem, jak dla mnie. Będę przez takie myśli krócej żył.
dobrą tabletę zawsze możesz podrzucić :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]