Teraz jest piątek, 29 sierpnia 2025, 23:23

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Komunikat PZE
PostNapisane: środa, 27 czerwca 2018, 13:43 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ja mysle, ze nieporozumienia biora sie glownie z tego, ze nikt na tym forum nie ma pojecia o tym co sie aktualnie dzieje na gruncie przygotiwywanych zmian. SNAP jest na biezaco, PZE mam nadzieje, ze tez. Wiele grup na fejsie zarowno przyjaznych jak i wrogich tez sa na czasie i wiedza od razu cokolwiek sie ruszy. Tylko nie uczestnicy tego forum. Pomimo, ze jest wyznaczony dzial PZE, nikt tam nie zamieszcza zadnych aktualnosci. To prawda, to nie jest forum PZE. Wielu forumowiczow zywo jest zainteresowanych poczynaniami ministerstwa a takze poczynaniami PZE. A tu lipa. Tylko spekulacje firumowiczow a cala reszta jest gdzies daleko. I to jest przyczyna nieporozumien. Bufoniade pomijam bo to margines, taka sieciowa patologia. A teraz quiz z nagrodami. Stawiam dobra flaszke forumowiczowi, ktory wyjasni mi w tym watku kierunek w jakim idzie PZE, chociazby zarys, oraz zakonczone do tej pory etapy negocjacji, bez oceny czy z korzyscia dla poszukiwaczy czy nie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Komunikat PZE
PostNapisane: środa, 27 czerwca 2018, 16:16 
Podpułkownik
Podpułkownik

Jesteśmy na tym samym forum, a mam inne odczucia odnośnie komunikatów PZE. Może przejrzyj posty Jacka z ostatniego miesiąca? A co do kolejności przepływu informacji, to chyba trzeba przeboleć, że ludzie ze stowarzyszeń tworzących PZE wiedzą coś przed nami. Co do przeciwników, to niektóre rzeczy niestety zmyślają albo powtarzają plotki; nie wiem, ile naprawdę wiedzą.

Jasne, też chciałbym wiedzieć więcej, też mi trudno usiedzieć słysząc o aktywności SNAP. Ale dopóki nie ruszy w pełni strona PZE, to chyba nic się na to nie poradzi.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]