fishowiec napisał(a):
Dajcie spokoj juz, jak macie pytania o rozporzadzenia czy kierunek zmian to odpowiedzi udziela w SNAP albo ktos z mkidn. Tu nie warto pytac. Ja nie jestem malkontentem wiec juz nie pytam o nic.
no nie wiem, skoro jakieś sugestie poszły z PZE to ktoś to opracowywał....więc w czym problem? nikt tego nie robił długopisem na kolanie :o , to jednak PZE bierze na siebie reprezentowanie "kowalskiego" czy nie??
Mailo95 napisał(a):
A czy ktoś musi przesiadywać cały czas na forum? Ludzie ogarnijcie się...
ja wiem że lepiej być miernym, biernym ale wiernym :usta , ale nie każdy ma taki charakter, założę się że ani Asia ani Olek nie siedzą przed laptopem i nie odświeżają co sekundę.....
I mam takie wrażenie że jednak Jacek coś za dużo ma na swoich barkach, nie dość że walą w niego fakenews'ami, tu dobrze że odpisał, dla mnie jest to bardzo ważne, bo jako szef wszystkich szefów trzeba być czystym jak łza :ang to mam pytanie :ups: ja czy oprócz Jacka nikt więcej nie może się wypowiadać w sprawach związanych z PZE?
Nie należę do żadnych stowarzyszeń (red is bad), więc nie wiem jak to jest, ale jeżeli jest stowarzyszenie które ma zrzeszać całe środowisko kowalskich i inne "związki", grupy itp to zrozumiałe jest że nie każdy jest blisko systemu i wie co się dzieje, może w komunikatach wystarczy napisać:
1. z dniem "takim" wygasa rozporządzenie "takie" mamy rękę na pulsie/działamy/wysłaliśmy swoje wnioski/ o resztę nie pytać bo gorzej być nie może :h ufojcie/ o wynikach napiszemy
2. toczą sie rozmowy z "tym" i o "tym":czekamy na sensowny kompromis/poinformujemy o wynikach co dało się a co poszło w piach ale na razie dla dobra sprawy prosimy o cierpliwość
tak bym to widział
bo jak na razie to tylko :wq
i :mg: :gun: