om79 napisał(a):
tylko jak to się ma do tego, że ten bubel jest wciąż najbardziej pożądanym sprzętem na rynku ? ;-)
...a na wyspach śmiało można dodać, że już legendarnym...
miłego dnia
:)
Mnie urzekł również tylko dzięki swojej bezprzewodowości i kompaktowej konstrukcji. Zakupiłem w przystępnej cenie na testy. I oczywiście nie pozbywam się go. Pochodzę z nim sporo.
Ale co nieco już mogę opisać i to stronniczo , niewychwalając już tego co mam.
Jednak mając już go w rękach , jako elektronik (oraz i użytkownik)
Stwierdziłem, że to tylko tyle jego aspektów dlatego jest pożądany bo jest wygodny w użyciu.
Ale jeśli chodzi już o działanie i oprogramowanie jest wiele więcej sprzętów lepszych na polach w użytku.
Wież mi że tak jest.
Kolega powyżej ma racje że ma problemy , z oprogramowaniem (równiez to co oferuje względem ceny) - identyfikacja jest kulawa, i trzeba kopać każdy kolorek bo łapie nawet miedziaki na bardzo wysokim VDI podpadające już pod srebro.
Ok ktoś powie bo pracuje na wyższej częstotliwości i tak musi być, no nie koniecznie jest pewna zależność przedmiotów metalowych pobudzonych polem elektromagnetycznym. Odczyty jednych będą dążyły do maxium na skali innych mniej (równmiez w zalezności od F pracy).
Ale nie koniecznie coś z teoretycznie środka skali powinno się łapać jej końca.
Nie zważywszy już w budowę materiału z jakiego dany przedmiot jest zrobiony (stopy)
Co do modułowości .. wiadomo że chodzi o kasę no bo skoro masz już panel i cewkę do wpełni szczęścia brakuje ci słuchawek ++ dodatkowe koszta.
Chcesz zmienić język oprogramowania -- dodatkowe koszta -- no proszę ja was w maszynie tego typu za tą kasę :)
Notch w tego typu sprzęcie powinien mieć możliwość wykorzystania w pełnej skali i wielu zakresach a nie w tylko 4 opcjach.
Multitony, dowolnie edytowanie a nie biedne opcje dla 1 - 5 , oraz multi.
Tak by można wymieniać ale nie o to w tym chodzi.
Pozdrawiam i sorry, że nie na temat w sumie.
Pozdrawiam