frank napisał(a):
Kompletnie nie ogarniasz tematu, masz obsesję w stosunku do obecnej władzy, wydaje Ci się że politycy mogą ustawiać przepisy o zabytkach, oni je tylko klepią jak leci, g ich to interesuje bo nie mają o tym pojęcia.
Na siłę bronisz swojej kolekcji i udowadniasz nam, że jest legalna i że wszystkie boratynki pozyskałeś legalnie, ale to naprawdę nikogo tu na forum nie interesuje, chyba, że masz nadzieję, że przeczyta to ktoś z WKZ da wiarę Twoim wywodom i dadzą Ci spokój ;) . Módl się żeby nie trafiło na Ciebie i żebyś nie musiał się tłumaczyć, bo te paragrafy co przytaczasz nie dotyczą zabytków archeologicznych i nie tylko.
Frank ja wiem, ze jesteś najwybitniejszym znawcą prawa i masz obsesje na swoim punkcie.
Masz taką zadziwiającą umiejętność przekręcania wypowiedzi, zawsze wiesz lepiej co inni mają na myśli, dopisujesz jakieś interpretacje z kapelusza. Naprawdę jestem pełen podziwu.
- Kompletnie nie ogarniasz tematu
Tak wiem. Tylko ty ogarniasz- masz obsesję w stosunku do obecnej władzy
Bzdury pleciesz. Boleję nad obniżającym się od lat poziomem intelektualnym
parlamentarzystów. Ty nie?-wydaje Ci się że politycy mogą ustawiać przepisy o zabytkach
Nie tylko mogą ale i muszą. Może ciebie to zdziwi ale to posłowie
uchwalają ustawy - Na siłę bronisz swojej kolekcji
To już jakaś twoja obsesja. Pojawił się temat jak najlepiej chronić swoją kolekcję
Opisałem co ja czynię w tym zakresie. Reszty tego co napisałeś nawet nie skomentuje, to nie moj poziom