Również i ja jestem chętny. Trochę za mało jednak napisałeś o tym.... Potrzebuję dużo więcej informacji :666
Interesują mnie następujące zagadnienia:
- czy obiekt należy najpierw odnaleźć za pomocą sprzętu elektronicznego czy znasz jego dokładną lokalizacje oraz ekspozycje otworu wejściowego (dzwi , wyjścia awaryjnego , ciągu wentyl. itp)
- czy szacowana głębokość na jakiej ma on być zasypany przekracza 8m ?
- czy są jakieś przesłanki że wnętrze może być wypełnione w całości wodą ?
- czy obiekt jest na widoku czy w jakimś odludnym miejscu ? :666
Pytanie zasadniecze na samym końcu , czyli czy uważasz że warto tam jest wchodzić ?
Jeśli obiekt trzeba najpierw zlokalizować , odkopać za pomocą ciężkiego sprzętu - jestem w stanie to zrobić. Jeśli trzeba wypompować niego wodę , przewentylować lub coś podobnego to również się na to piszę. Powyższe prace łącznie z dojazdem w dowolne miejsce wykonałbym ze swoją grupą na własny koszt, bez jakichkolwiek wkładów finansowych z Twojej strony.
Jeśli o mnie chodzi to mam tylko 1 warunek - do mnie należałaby wyłączność na publikowanie materiału filmowego i fotograficznego z tego miejsca. Fanty możesz sobie zabrać :D Jeśli będzie broń , amunicja i inne przedmioty powszechnie uznawane za niebezpieczne to TY odpowiadasz za ich zabezpiecznie i powiadomienie odpowiednich służb ... albo i nie .... :666
to tyle z mojej strony.
gdybyś był zainteresowany ofertą to proszę o kontakt:
adam@eksploracja.org.pl
gg- 3270735
tel: 507-705-794