Czy ja cokolwiek napisałem o PZE ? O ile mi wiadomo forum PS nie jest organem PZE. To frank, nie wiem dlaczego powiązał moją wypowiedź z PZE. PZE reprezentuje ludzi o różnych poglądach i nie może być utożsamiany z żadną opcją polityczną, ale PZE rozmawia przecież z przedstawicielami rządu, który przecież wywodzi się z określonej siły politycznej. Jak idą negocjacje każdy widzi. Od wyborców/w tym również poszukiwaczy/ zależy z kim PZE będzie rozmawiał i na ile rząd będzie skłonny do ustępstw.
Cytuj:
zdzicho kiedys pisal madrzej niz ostatnio bo mianowicie nawolywal do wylaniania madrych jako tych na ktorych zaglosujemy.
Znaczy, że nic nie zrozumiałeś. Zawsze w wyborach stawiasz znaczek przy konkretnym nazwisku. Dzisiaj w dobie internetu łatwo się dowiedzieć co to za człowiek, co dobrego zrobił w życiu, co o nim mówią sąsiedzi, jakie ma poglądy i doświadczenie.
Z mądrym zawsze się dogadasz, z głupim karierowiczem nie.
Tu masz przykład do czego prowadzi bezmyślne głosowanie:
Cytuj:
Boguszów-Gorce: Nowo zaprzysiężony burmistrz zatrzymany przez policję. Jest podejrzany o korupcję
Jacek C. został aresztowany przez policję i jeszcze w czwartek może zostać doprowadzony do prokuratury. Swoją funkcję pełni od kilku tygodni.
https://wiadomosci.wp.pl/boguszow-gorce ... 518484609a