Teraz jest środa, 23 lipca 2025, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Polacy odkryli skarb w Wielkiej Brytanii. Jest wart 150
PostNapisane: czwartek, 2 maja 2019, 12:54 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

W Polsce są tylko 2 grupy poszukiwaczy ,ci co nic nie znaleźli i ci co im udowodnili że znaleźli :lol:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polacy odkryli skarb w Wielkiej Brytanii. Jest wart 150
PostNapisane: czwartek, 2 maja 2019, 13:01 
Pułkownik
Pułkownik

Wlasnie to mialem na mysli zdzicho piszac o komunie... mentalnosc rodem z poprzedniej epoki
Bywam w urzedach w Polsce sporadycznie na szczescie, dwa razy na dziesiac jestem mile zaskoczony, moze piec razy na dziesiec tylko potwierdzam to co do czego zostalem juz przyzwyczajony i ze trzy razy na dziesiec mam do czynienia z jakims monarcha obdartym z checi do pracy za to z mocno rozdetym ego.
Jesli to sie nie zmieni na nic regulacje przepisy czy zasady... Chcialbym tylko dodac, ze w mojej ocenie to postawa obywatela w stosunku do urzedu zostala wymuszona postawa urzedu w stosunku do obywatela.
Na przykladzie kolekcjonerstwa sam widzisz jak mocno gimnastykuja sie kolekcjonerzy aby ocalic swoje marzenia, pasje i smak zycia.. przystosowujemy sie do otoczenia.
Jesli zas chodzi o uczciwosc to juz calkiem inna para kaloszy aczkolwiek stoi w tej samej starej szafie...

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]