Mycha napisał(a):
Ja używałem kilkunastu różnych dopóki nie kupiłem
"MOCNA CZOŁÓWKA MACTRONIC PHANTOM 500 LM ZIMNE + CIEPŁE BIAŁE" i nie jest to artykuł sponsorowany. Świetnie mi się z nią chodzi. Światło szerokie regulowana moc, światło punktowe (szperacz) regulowana moc, światło ciepłe Nichia nie jest już takie mocne ale też regulowana moc i na najniższym poziomie można chodzić cały czas i nikt nie widzi oprócz ciebie. Światełka nożna włączać razem, osobno i widać naprawdę dobrze na maksymalnej mocy. Zasięg podawany w katalogach to ok 200m. I moim zdaniem realne.
Włączasz na tym poziomie mocy na którym wyłączyłeś. Trzy różne przyciski dobrze rozmieszczone do każdej opcji osobno.
I teraz was zaskoczę. Z tyłu jest jeszcze światełko czerwone i chyba niebieskie, które mam cały czas włączone. Nikt cię nie strzeli ani nie wie gdzie jesteś. Bo może to być samochód jadący w oddali.
Dobrą opcją są również lampki z czerwonym regulowanym światłem. Dobrze się chodzi z tym kolorem i nikt na niego nie zwraca uwagi. I jest ciężkie do zlokalizowania.
Wczoraj testowałem tę czołówkę i jest naprawdę super :1 Do pełni szczęścia brakuje w niej tylko płynnej regulacji natężenia światła ale i tak daję radę. Dzięki, Mycha.