Ernie napisał(a):
ramzes1 napisał(a):
To akurat nie ulega wątpliwości. Sam kiler na fb na, jednej z grup, po przepychance słownej z innymi grupowiczami, napisał coś takiego: ....... mamy już was namierzonych nie ukryjecie się...... Dla mnie dno i metr mułu.
Dobrze że nie podszedłem do nich wtedy. Przez głowę przeleciała mi myśl żeby wskoczyć w łachy, zabrać sprzęt i się z nimi poza kamerą przywitać. Opamiętałem się jednak, bo te czasy spontanicznych spotkań w terenie bezpowrotnie minęły. Poza tym niechcący mógłbym stać się "czarnym charakterem" tego odcinka i mógłbym zostać ujętym. Gwiazdy chyba nie lubią jak im się przeszkadza, to były chyba za wysokie progi jak na moje nogi a cytat poprzednika tylko mnie w tym utwierdził.
oj myślę, że faktycznie źle byś skończył, pewnie od razu miał byś pytanie o pozwolenie, a potem tak jak napisałeś został byś czarną owcą odcinka... pewnie pokazali by cię z daleka jak to dziki poszukiwacz działający bez pozwoleń chciał wejść na teren ich poszukiwań chcąc wynieść bezcenne skarby, pewnie była by ich interwencja i już słyszę głos narratora, "nielegalne poszukiwania to wielki problem, na szczęście tym razem nasi bohaterowie zapobiegli nielegalnemu wydobyciu bezcennych pamiątek z ziemi... ujmując poszukiwacza i oddając w ręce odpowiednich służb"