Teraz jest piątek, 18 lipca 2025, 17:08

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Batalia o ustawę w mediach
PostNapisane: piątek, 12 kwietnia 2024, 21:40 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Tu jest Polska, a nie Izrael, szanujmy wpierw siebie, a potem innych i gdy na szacunek zasługują. :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 12 kwietnia 2024, 22:43 
Specjalista
Specjalista

frank napisał(a):
Tu jest Polska, a nie Izrael, szanujmy wpierw siebie, a potem innych i gdy na szacunek zasługują. :666

Takim gadaniem otwierasz drzwi do represjonowania katolików w krajach, w których katolicy są mniejszością.
W każdym kraju inni mogą powiedzieć szanujmy najpierw siebie, a potem innych i chrześcijanie na szacunek nie zasługują.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 06:11 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

zdzicho napisał(a):
Cytuj:
ta poszkodowana kobieta tam nie powinna sie pojawic

Ta kobieta uczestniczyła w uroczystości i to GB nie powinien się tam pojawić
...

Proponuję poczytać kim ta "baba" jest i co fajnego robiła przez ostatnie 4 lata.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 07:38 
Specjalista
Specjalista

janixus
Cytuj:
Proponuję poczytać kim ta "baba" jest i co fajnego robiła przez ostatnie 4 lata.

Nie wiem co ta kobieta robiła przez 4 lata i nie ma to nic do rzeczy. Wiem, że jest kobietą, słabszą od Brauna, lekarką, osobą, która w obronie symbolu swojej wiary stanęła na drodze tego bydlaka. Była tam legalnie, uczestniczyła w legalnej uroczystości za zgodą i na zaproszenie Sejmu RP. Jest ofiarą przestępstwa, które popełnił Braun.
W Polsce obowiązuje konstytucyjna wolność sumienia i wyznania oraz swoboda wykonywania obrzędów religijnych.
Wstawiając zdjęcie poszkodowanej kobiety w taki sposób zmanipulowane, aby ofiarę przestępstwa ośmieszyć i poniżyć, zachowałeś się haniebnie. Takie zachowanie przynosi ci wstyd, a u mnie wywołuje obrzydzenie. Moderator powinien je usunąć.
Jak rozumiem też będziesz popierał jakiegoś ateistę, który gaśnicą potraktuje katolików w Sejmie RP w czasie spotkania opłatkowego wrzeszcząc, ze to nie miejsce na takie spotkania? Gdyby na drodze Brauna znalazła się osoba ci bliska matka, żona, to też byś takie ohydne zdjęcia publikował?
To zdjęcie jest prawdziwe jak ben bydlak traktuje proszkiem gaśniczym kobietę prosto w twarz.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 07:52 
Generał Broni
Generał Broni

zdzicho napisał(a):
W Polsce obowiązuje konstytucyjna wolność sumienia i wyznania oraz swoboda wykonywania obrzędów religijnych.

Serio? To czemu w Sejmie nie są odprawiane czarne msze?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 08:03 
Pułkownik
Pułkownik

Sejm zdecydował. Ułatwienia dla poszukiwaczy skarbów przesunięto o rok
Sejm podjął taką decyzję z uwagi na brak aplikacji do zgłaszania poszukiwań. W związku z tym niemożliwe byłoby jej używanie od 1 maja 2024 r.
https://www.rp.pl/prawo-dla-ciebie/art4 ... ieto-o-rok

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 09:11 
Specjalista
Specjalista

beryl napisał(a):
Sejm zdecydował. Ułatwienia dla poszukiwaczy skarbów przesunięto o rok
Sejm podjął taką decyzję z uwagi na brak aplikacji do zgłaszania poszukiwań. W związku z tym niemożliwe byłoby jej używanie od 1 maja 2024 r.
https://www.rp.pl/prawo-dla-ciebie/art4 ... ieto-o-rok

Tak jak przewidywałem jeszcze w marcu wyrażając zdziwienie petycją do Prezydenta RP

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 09:21 
Specjalista
Specjalista

bjar_1 napisał(a):
zdzicho napisał(a):

Serio? To czemu w Sejmie nie są odprawiane czarne msze?

Serio, nie wiesz?
Każdy związek religijny, który chce legalnie w Polsce funkcjonować musi być zarejestrowany.
Mormoni mogą w Polsce działać, ale zgodnie z polskim prawem nie mogą w Polsce istnieć małżeństwa poligamiczne. Jakiś odłam wojującego islamu też nie zostanie zarejestrowany. Państwo dba o pokój religijny w kraju.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 09:55 
Generał Broni
Generał Broni

Czemu muzułmanom czy mormonom nie zezwala się na małżeństwa poligamiczne, a Cyganom zwanym Romami zezwala się na małżeństwa z dziewczynkami nawet poniżej 15 roku :? :ups: Może nie zezwala wprost prawnie, ale jeśli nie jest to ścigane, to jest to przyzwolenie, czyli zgoda.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 10:36 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
zdzicho, kogo obchodzą te pierdoły co wypisujesz, tu są dorosłe osoby, każdy od dawna ma swoje, wyrobione zdanie i nie potrzebuje instrukcji na życie od zideologizowanego marksizmem emerytowanego nauczyciela. Na forum zapracowałeś na wizerunek człowieka oderwanego od rzeczywistości i nagminnie negującego zdanie innych, skutkiem czego jesteś postrzegany jako relikt minionej epoki, wręcz jako eksponat jakiegoś wirtualnego muzeum komunizmu i marksizmu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 10:37 
Generał Broni
Generał Broni

Idę o zakład, że Zdzicho był za komuny trepem, albo milicjantem :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 10:51 
Moderator
Moderator

...Bjar ale po co sie chcesz zakladac, kiedy on sam sie tu przyznał że był trepem zanim został belfrem, stad z gosciem nie ma o czym dyskutowac bo jest niereformowalny.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 11:39 
Generał Broni
Generał Broni

Argo napisał(a):
on sam sie tu przyznał że był trepem

A to nie widziałem :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 13:05 
Specjalista
Specjalista

Argo napisał(a):
...Bjar ale po co sie chcesz zakladac, kiedy on sam sie tu przyznał że był trepem zanim został belfrem, stad z gosciem nie ma o czym dyskutowac bo jest niereformowalny.

Nieładnie tak kłamać no chyba, że to początki demencji i wszystko się w głowie miesza.
Jako, że nie mam nic do ukrycia i swoje artykuły podpisuję nazwiskiem w przeciwieństwie do hejterów kryjących się za nickami, to jak już pisałem studia skończyłem w stanie wojennym. Po studiach Szkoła Podchorążych Rezerwy jak każdy absolwent 1 rok, ukończona ze stopniem sierżanta podchorążego i na stanowisku z-cy d-cy kompanii.Następnie praca w szkole aż do emerytury, a w trakcie i równolegle własna działalność gospodarcza. W trakcie wzywanie na ćwiczenia rezerwistów, kursy wojskowe, praktyki w jednostkach podobnie jak wielu absolwentów. Ostatecznie karierę wojskową zakończyłem w stopniu podporucznika na stanowisku z-cy d-cy batalionu. Uprzejmie proszę o nie fantazjowanie na temat mojego życiorysu i dorabianie mi gęby według swoich wyobrażeń i na swoje podobieństwo. A! Mam poglądy liberalno- lewicowe, w ostatnich wyborach głosowałem do rady miasta na kandydata PiS / tradycyjnie od lat bo porządny facet, znamy się i szanujemy/, do sejmiku na lewicę, na prezydenta miasta na kandydata KO. Wiem, że moje posty hejterów denerwują, bo obnażam ich głupotę. Wasze takie czysto polskie próby zgnojenia za poglądy po mnie spływają. Buziaki :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 13 kwietnia 2024, 13:18 
Moderator
Moderator

hahahaha czyli teraz nie trep, ale gdy jeszcze mialem zdrowie czytac te twoje idiotyzmy to pamietam ze sie strasznie sie tym swoim komunistycznym trepostwem chełpiłes ....... jeesli dobrze pamietam Zagan ....z opowieści mojego serdecznego kumpla ktory tam był w czołgach za koncowej komuny wyłania sie obraz niezlej patologii w tamtejszym wojsku wiec nie wiem czy jest sie czym chwalic..... zreszta dla mnie bez znaczenia czy komunistyczny trep czy komunistyczny belfer, bo dla mnie to jedna cholera, znałem i takich i takich ....żalosne kreatury ktore basowaly komunie, a gdy ta zdechła to sie szybko przefarbowali na demokratow i patriotów , a nawet opozycje solidarnosciową :lol: ... natomiast gdybys czytał uwaznie forum to tez byłbys w stanie ustalić, jak sie nazywam bo tez popelnilem kilka artykułow i tez sie pod nimi podpisałem, wiec tradycyjnie z ta anonimowościa zes trafil jak kula w płot :lol:

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]