frank napisał(a):
Więc co tu robi ekspert i wielbiciel ruskich onuc? To jest forum poszukiwaczy i detektorystów, a nie jesteś ani jednym ani drugim. Na forum zawsze się wyróżniałeś, bo broniłeś archeobetonu i występowałeś przeciwko detektorystom. :n :666
To jest wątek "Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię" i wypad stąd z tym chamskim szlamem. :666
Widzę, że końcu ruszyłeś dupę w wątku o boratynkach o których masz pojęcie i tego się trzymaj i nie zaśmiecaj innym wątku. :za
Zabolało? Ma boleć. :D
Jak ja rejestrowałem się na tym forum, to na stronie głównej widniało zaproszenie nie tylko dla poszukiwaczy skarbów, ale i dla kolekcjonerów, numizmatyków, archeologów i wszystkich interesujących się historią. Co tutaj więc robi nieuk i pisowski propagandzista? To ty zamulasz forum pisowskim szlamem, a ten i podobne wątki, które założyłeś są tego dobitnym przykładem.To twoje chamstwo bije po oczach/ ruska onuca, ruszyłeś dupę, archeobeton/. Twój móżdżek nie pojmuje, że ludzie mają różne poglądy i z poglądami można i trzeba polemizować, ale ludzi nie można obrażać i kłamać na ich temat. Ci, których nazywasz archeobetonem, to ludzie z tytułami naukowymi, którzy mają wielkie zasługi dla poznania historii Polski, a ty ich opluwasz tylko dlatego, że mają inne zdanie niż ty. Cała Europa jest archeobetoniarska, bo nie pozwala kopać kto chce i gdzie chce. Frank wie lepiej. Nie każdy z wykrywaczem jest detektorystą. Ci, którzy rozkradają stanowiska archeologiczne, groby, idą z wykrywaczem "na urobek po zarobek", to wandale i złodzieje, a nie detektoryści pasjonaci. Zawsze byłem i będę przeciwko takim ludziom, bo niszczą ślady naszej przeszłości i zubożają wiedzę o naszej przeszłości.
Ilu detektorystom pomogłem, to ja wiem i ci, którym pomogłem. Jeden z moich artykułów posłużył PZE w obronie jakiegoś pasjonata. A ty? Tylko pluć na ludzi potrafisz pisowska skarpeto :D
Ja tu jestem, aby tacy jak ty nie zakłamywali przeszłości, bo dla kogo mam pisać o monetach, skoro tu już nikogo zainteresowanego nie ma?
Nie uprawiaj propagandy pisowskiej, nie kłam, nie obrażaj ludzi, nie wypisuj bzdur jako o tym ostatnio, że Francja wraca do węgla, to nie będę się odzywał.