Teraz jest czwartek, 26 czerwca 2025, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1491 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 100  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię.
PostNapisane: środa, 25 grudnia 2024, 23:52 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Nachalna tępa propaganda za Pisu to nawet nie jest ten sam rząd wielkości

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 14:26 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

To samo jest teraz . Nie ma żadnej różnicy.
Trzeba tylko spojrzeć na to z boku, bez ideologicznego filtra.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 14:35 
Kapitan
Kapitan

Tak trzeba spojrzeć.
Tylko że największy problem ze zrozumieniem mają osoby które przez ostatnie osiem lat nabawiły się syndromu sztokholmskiego :lol:
Popatrz jak krzyczą że TVP czy TVN to teraz propaganda, a ostatnimi laty aż zlizywali z ekranu to co im Kurski przekazywał :lol:
Ja im szczerze współczuję, rozwojem są na poziomie tych ciapuchów co zakładają pas z granatami i wysadzają się pomiędzy niewiernymi.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 15:08 
Pułkownik
Pułkownik

Poza tymi lewackimi bredniami odnosnie telewizji nam tu serwowanymi jest jeszcze jeden aspekt, zreszta dotyczy nie tylko telewizji ale i praworzadnosci w ogole.. Telewizja czy cala wladza byla przejmowana przy przejmujacych trabkach propagandystow zapowiadajacych zmiane na lepsze. Madrzy i doswiadczeni nabrac sie nie dali. Niedoswiadczeni lub naiwni niestety w efekcie dostali to samo co ktytykowali a nawet gorsze bo opakowane w oszustwo.. Widzowie bylej tvp, ktorym poprzedni przekaz sie podobal poszli w inne kierunki gdzie znajduja to co lubia, Republika, Kanal Zero, Radio Wnet i wiele innych Natomiast nowi i starzy oszukani widzowie karmieni sa w neotvp nie tym co ogladac chcieli a tym co polski Asad uznaje za sluszne.
I tu jest ta roznica.
Z praworzadnoscia jest to samo. Krytykowali umacnianie wladzy za pomoca moze chwiejnych standardow legislacji w duchu demokracji po to by teraz w rozkroku stojac ponad prawem i jego przestrzeganiem wymyslac karkolomne historyjki na temat co jest a co nie jest godne przestrzegania. Powtorka z czasow powojennych gdy soviecki rzad przywieziony czolgami wbrew sfalszowanemu referendum pisal nam co jest nasza niepodlegloscia a co nie.
Ja gratuluje wyboru posiadaczom akcji naszych nurkujacych na gieldzie firm.

Probke praworzadnosci lewacy juz pokazali instalujac odwolanego wlasnie niedawno ministra niszczacego (chcialbym tylko z powodu wlasnej niekompetencji i kolesiostwa) wszystko co mial w zasiegu decydenckim.. Lewak dla lewakow wprowadzal lewacka demokracje za pomoca lewackiej praworzadnosci dokladnie tak jak robi to lewacka Unia.
Do klakierow politycznych tak zaciekle tu sie tu udzielajacych pewnie juz cos dociera. Ale to za malo.. musza poczuc wlasne wybory na wlasnej skorze i na to licze!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 15:39 
Pułkownik
Pułkownik

Antonior napisał(a):
Tak trzeba spojrzeć.
Tylko że największy problem ze zrozumieniem mają osoby które przez ostatnie osiem lat nabawiły się syndromu sztokholmskiego :lol:
Popatrz jak krzyczą że TVP czy TVN to teraz propaganda, a ostatnimi laty aż zlizywali z ekranu to co im Kurski przekazywał :lol:
Ja im szczerze współczuję, rozwojem są na poziomie tych ciapuchów co zakładają pas z granatami i wysadzają się pomiędzy niewiernymi.

Wiesz na czym polega twój problem ?
Stając się bezkrytycznym i gorliwym wyznawcą PTD uwierzyłeś, że jesteś elitą intelektualną tego kraju, osiągnąłeś wyższy topień rozwoju, wiedzę czerpiesz z jedynie słusznych postępowych i "wolnych" mediów gardząc innymi co myślą inaczej.
I tak hoduje się tzw. "pożytecznych i.....ów".
Zacznij chłopie samodzielnie myśleć i kojarzyć, a nie przyswajać przetrawianą papkę z Wiertniczej i Czerskiej.
I żeby było jasne, nie istnieją na 100% obiektywne media, ale mając uszy i oczy otwarte na wszystkie strony masz szanse na pełen ogląd sytuacji.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 15:55 
Moderator
Moderator

no tos Beryl teraz pojechał :D ...zaprzeczanie przewodniej roli kodziarstwa i innego platfusiarstwa a szczególnie ujawnianie ich deficytow intelektualnych, to jedno z głównych blużnierstw przeciwko "demokracji hahaha warczącej" :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 16:11 
Kapitan
Kapitan

Praworządność, sterowanie odgórne prokuraturą i sądami.
Areszty wydobywcze, miesiącami bez kontaktu z rodziną.
Bardzo nam brakuje tej sprawiedliwości, naprawdę :lol:
Niezależne media, zarublike i zero stanowskiego, ostatnio pojawił się nawet pierwszy raz na miesiączce, chyba na komendę prezesa :8)
Szkoda że nie przyszedł na spotkanie z niedorozwiniętym Najmanem :lol:
Telewizja była przejmowana, hmm aż łezka w oku mi się zakręciła gdy sobie przypomnę co zrobił Kurski w pierwszych trzech miesiącach z TVP, poleciało 250 osób, w tym wieloletni pracownicy.
A żeby było ciekawiej rozliczenie TVP z roku poprzedniego było na plusie, za pisu już tylko na strarcie.
Dobrze że ci "mądrzy" poszli oglądać republikę, dla nich normalny świat bez nienawiści jest niezrozumiałym i obcym.

Beryl twoja analiza jest o kant d..y potłuc, niestety nie posiłkuje się mediami, dla mnie tych kanałów może nie być, ale czytając niektóre wpisy upewniam się niestety w przekonaniu o krzywdzie poniektórych osób :lol:
Bardzo lubię te głębokie wpisy o samodzielnym myśleniu, po seansie z republiką :lol:
Tu chyba mogę napisać tak by załagodzić "tak, tak, masz rację" :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 16:46 
Pułkownik
Pułkownik

Cytuj:
Beryl twoja analiza jest o kant d..y potłuc, niestety nie posiłkuje się mediami, dla mnie tych kanałów może nie być, ale czytając niektóre wpisy upewniam się niestety w przekonaniu o krzywdzie poniektórych osób :lol:

tu juz jest jeden co rozprawial o poszuiwaniach nigdy nie bedac w terenie z wykrywka itp

telewizja Kurskiego niczym nie roznila sie od zachodnich molochow (ale tez naszych tvn-ow i polsatow) telewizyjnych. Jedyna roznica to taka, ze jedni opowiadaja o lewicy inni o prawicy.
Przeczytalem, ze niedowierzaaniem, ze Olbryski na przedwigilijnym wystapieniu w tvn skrytykowal obecna minister kultury i czegos tam jeszcze.. odwilz w tvn? beda obiektywni? nieee, po prostu Olbryski nie otrzymal od rzadu tego co obiecywali przed wyborami..Jest dokladnie tak jak pisalem powyzej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 17:06 
Kapitan
Kapitan

Oczywiście że się nie różniła.
Tylko że teraz nagle niektórzy krzyczą że propaganda, ale 8 lat to mieliśmy niezależną.
Przez 8 lat na forum praktycznie nie było polityki.
Po wyborach kto z forum zaczął robić kibel?
Kto codziennie wrzuca syf polityczny?
Nie przeszkadza to wam?
Mi osobiście nie pasuje to do profilu forum i dlatego też w ramach krucjaty po prostu "cisnę bekę ".
Moderacja chyba również to akceptuje bo nie jest robione nic w kierunku by to forum było o poszukiwaniach.

Uprzedzam pytanie kiedy byłem kopać , w poniedzialek :lol:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 17:59 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Kiedyś pisałem chyba że jest czat na tym forum, idealne miejsce żeby uśmiechnięci z pisiorami wymieniałi buły.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 18:18 
Pułkownik
Pułkownik

Argo napisał(a):
no tos Beryl teraz pojechał :D ...zaprzeczanie przewodniej roli kodziarstwa i innego platfusiarstwa a szczególnie ujawnianie ich deficytow intelektualnych, to jedno z głównych blużnierstw przeciwko "demokracji hahaha warczącej" :666

Może mnie trochę poniosło ale Antonior i tak nic nie zrozumiał.....
No cóż, próbowałem, trudno ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 18:55 
Pułkownik
Pułkownik

Cytuj:
Przez 8 lat na forum praktycznie nie było polityki.
Po wyborach kto z forum zaczął robić kibel?
Kto codziennie wrzuca syf polityczny?
Nie przeszkadza to wam?
Mi osobiście nie pasuje to do profilu forum i dlatego też w ramach krucjaty po prostu "cisnę bekę ".

ze co?

wybacz ale w mojej swiadomosci jestes jednym z nielicznych na forum wspolnie ze zdzichem, ktorzy na kazdym kroku bez wzgledu na okolicznosci uprawiaja krucjate antypisowska.. teraz mozesz sie wyslizgiwac jak schwytany wegorz bo skonczyly ci sie i argumenty i nie ma juz racji bytu antypisowska krucjata bo pis nie rzadzi jeszcze pewnie przed prezydenckimi wyborami jesli Mentzen bedzie mial dobre poparcie to zabierzesz glos wielokrotnie ale niestety bedac uczciwym musiabys juz zaczac krytyke swoich a do tego niewielu politycznych hejterow a za takiego cie uwazam ma jaja.

Ja pamietam policzyczna zgnilizne tu siana jeszcze z watku covidowego i przed gdy PiS objal wladze wiec mnie te dzisiejsze pomruki wcale juz nie ruszaja. Uzasadnienie bylo takie, ze poszukiwania lacza sie z polityka wiec mozna walic w PiS z grubej rury takze w tematach nie zwiazanych z obyczajami ipolityka. Na szczescie to juz historia wiec moze i oblicze forum sie odmieni ale wystarczy przesledzic wpisy twoje na forum z ostatniego miesiaca by byc sceptykiem jak ja albo i wiekszym..

berthiot i owszem on moze miec za zle wszystkim innym bo sporadycznie uzywal polityki jako rozrywki albo i wcale , znacznie mniej niz muzyki co ostatnio mocno juz zaniedbal a szkoda bo muza to jest jednak muza..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 18:56 
Pułkownik
Pułkownik

Cytuj:
Kiedyś pisałem chyba że jest czat na tym forum, idealne miejsce żeby uśmiechnięci z pisiorami wymieniałi buły.

takze ten kierunek wskazywalem

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 19:16 
Specjalista
Specjalista

nomennescio napisał(a):
wybacz ale w mojej swiadomosci jestes jednym z nielicznych na forum wspolnie ze zdzichem, ktorzy na kazdym kroku bez wzgledu na okolicznosci uprawiaja krucjate antypisowska..

1/ zdzicho rzadko się odzywa, chyba że ktoś go zaczepi tak jak teraz
2/ tylko krucjatę anty pisowską dostrzegasz, a anty peowskiej nie dostrzegasz?
3/ PiS już na szczęście nie rządzi, ale 8 lat PiS-u będzie latami na Polsce ciążyło.
4/ Gdzie byliście obecni krytycy władzy przez 8 lat?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 grudnia 2024, 20:14 
Pułkownik
Pułkownik

Cytuj:
1/ zdzicho rzadko się odzywa, chyba że ktoś go zaczepi tak jak teraz

o masz! Boze Narodzenie i kolejny swiety sie objawil..!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1491 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 100  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]